Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

aiZeN

[MMORPG] AION

Recommended Posts

AION

 

Salut astazi va voi prezenta mmorpg-ul "AION" .

Aion este un MMORPG unde caracterul tau dobandeste puteri devastatoare si isi desface aripile pentru a explora o lume cereasca de o frumusete ce iti taie respiratia.

 

 

 

 

 

Povestea

 

Aion este zeitatea care in trecut isi iubea supusii din Atreia, el creind rasa Balaur pentru a-i indruma pe oameni si a-i proteja. Balaurii insa au ravnit la o putere egala cu acesta si au pornit un razboi cu ei. Celor cinci Lorzi Dragoni care s-au razvratit impotriva zeului li s-a pregatit o surpriza ce consta in crearea a 12 Lorzi Empirieni, fiinte divine cu o inimaginabila putere care au trebuit sa protejeze Turnul Eternitatii din mijlocul Atreei. In timp, multi oameni s-au inaltat si au devenit Daeva, fiinte cu aripi si putere care puteau lupta impotriva Lorzilor Balaurieni. Un razboi ce parea a nu avea sfarsit intre Balaur si Daeva a dus la o incercare de formare a pacii intre cele doua rase. Inauntrul barierei de pace insa, unul din cei cinci Lorzi Drakani a fost ucis de o forta necunoscuta, iar razboiul lui Aion a reizbucnit. Turnul Eternitatii a fost distrus, iar Atreia a fost dezbinata. In partea intunecata a lumii, cinci lorzi empirieni ce nu doreau pacea au devenit Lorzii Sedim, in timp ce in Elysea, partea insorita a lumii, cei cinci lorzi ce doreau pacea au devenit Lorzii Serafimi. Doi lorzi Empirieni s-au sacrificat pentru a opri distrugerea totala a Atreei.

Lorzii Serafimi au creat orasul Sanctum deasupra tinutului Elysea si au trait in soare si caldura, fiind frumosi si radianti si crezand ca sunt iubiti si protejati de zeul Aion, fapt ce a dus la incoltirea arogantei in ei. Ei sunt numiti Elyos si sunt o factiune ce poate fi aleasa spre joc. Asmodienii nu au fost atat de norocosi insa, ei trecand prin multe schimbari (gheare, cozi, piele palida, rece si ochi rosii stralucitori din cauza absentei luminii), insa au reusit sa se adapteze lumii intunecate din partea superioara a fostei Atreia si au creat orasul Pandaemonium in Asmodae. Ei sunt un popor aspru si mandru, pasional si loial lorzilor Shedim, fiind cea de-a doua rasa ce poate fi jucata.

 

 

 

 

 

 

Factiunile

 

Elyos

elyos.png

Elyos sunt grupul ce ocupa partea de jos din lumea Atreia, cunoscuta ca Elysea. Dupa catrastrofa epica, de mai bine de 750 de ani, s-au scaldat in lumina solara, si ca urmare a acesteia s-au transformat in niste frumoase si catifelate creaturi.

Cu toate acestea, datorita frumusetii si splendorii lor, Elyos a devenit un popor de aroganti; crezandu-se nu in cele din urma binecuvantarea zeului Aion, in timp ce Asmodians, cufundati in intuneric sunt vazuti de Elyos ca fiind poporul blestemat.Ca oameni, Elyos pot fi considerati,manierati si prietenosi. Totusi, impotriva dusmanilor, nici o urma de politete sau intelegere nu poate fi gasita. Sa devi un Daeva, inseamna sa ai parte de aripi angelice si sa porti o imensa tarie fizica ce minte fatada ta gratioasa.Elyos servesc celor 5 lorzi Serafim, care i-au ajutat la construirea orasului Sanctum si i-au ghidat spre siguranta cand totul parea pierdut. Partea ramasa din Turnul Eternitatii ce sta deasupra orasului Elysea este cunoscuta acum sub numele de Tower of Light, si serveste la reamintirea poporului sau de teribila greseala perpetuata de catre Asmodians si Lorzii Shedim.

 

 

 

 

Asmodians

asmodian.png

 

 

Asmodians sunt un popor curajos si harnic, separati de Elyos printr-o catastrofa epica ce i-a cufundat intr-o lume plina de intuneric si disperare. Cicatricile din istoria lor, nu prea frumoasa, sunt expuse in continuare; petrecand atata timp in lumea lor racoroasa si intunecata, trupurile lor au inceput sa se schimbe. Pielea lor a inceput sa devina din ce in ce mai palida iar ochii s-au adaptat la intuneric.Cu toate acestea, factiunea Asmodian este una generoasa si fioros de loiala - mai degraba isi risca viata lor in lupta decat sa o puna in pericol pe cea a unui camarad. Cu toate acestea, Asmodians sunt o factiune din ce in ce mai ostila si nu va gandi de doua ori inainte de a aduce puterea lor colosala in lupta.

Similari cu omologii lor Elyos, un Asmodian Daeva este binecuvantat cu forta si capacitatea de a zbura, chiar daca aripile lor acum sunt intunecate.

Acum, ei urmeaza ordinele Lorzilor Shedim, cei 5 Empyreani comandati de catre Siel si Israphel, sa protejeze partea de sus a Turnului Eternitatii, si impreuna cu ei, au construit orasul Pandaemonium.

 

 

 

 

Clasele

 

classesBG.png

Warrior

 

Clasa Warrior este de ne oprit in lupta corp la corp. Este o clasa ce se bazeaza pe putere si forta pura. Isi foloseste puterea fizica si curajul pentru a nimici inamicii si proteja party-ul. Detin o serie mare de skill-uri, unul mai fioros ca altul.

Un Warrior rezista ca un urs asupra unui atac si poate da replici devastatoare. Niciodata nu dispretuiti ce poate face un Warrior pentru grupul vostru.

Clasa Warrior este usoara de jucat la inceput. Primii pasi se fac repede, dar pe parcurs, este o clasa ce necesita rabdare, minte si skill din partea player-ului. Nu oricine poate fi un Warrior adevarat !

La level 10, un Warrior trebuie sa aleaga una din subclasele de mai jos.

Classimage-gladiator.png

Gladiatorii traiesc cu sabia in mana si mor tot de aceasta. Sunt o clasa tehnica si au o varietate mare de arme.

TemplarButton.png

Templarii se comporta ca niste garzi, aparand grupul cu o sabie intr-o mana si scutul in cealalta. Templarii pot folosi un "chant" pentru a proteja si vindeca tot grupul, dar scopul principal al acestora este de a fi in prima linie.

 

 

 

 

 

 

Scout

 

Clasa Scout este o clasa agila si discreta. Au un atac puternic si rapid in lupta corp la corp. Atacurile rapide si nimicitoare, nu sunt degat rezultatul agilitatii.

Se imbraca in armuri usoare (light armor,leather), facandu-i foarte vulnerabili - atunci cand pot fi loviti.

Clasa Scout, are cele mai flexibile abilitati si tactici dintre toate clasele, dar din cauza aceasta, necesita si tehnica din partea jucatorului. Jucand ca un Scout inseamna sa inveti abilitati complexe si subtile.

La level 10, un Scout trebuie sa aleaga una din subclasele de mai jos.

Classimage-ranger.png

Rangerii sunt defapt arcasii. Sunt o clasa ce se bazeaza pe arc. De asemenea pot folosi arme de apropiere ca cutitul si sabia. Sunt o clasa ce isi optimizeaza tacticile pe baza imprejurimilor.

AssassinButton.png

Asasinii sunt experti in miscari tacute si atacuri rapide ce doboara orice tinta. Asasinii sunt respectati pentru atacurile rapide si mortale.

 

 

 

 

 

 

Mage

 

Magicienii se bazeaza pe atacurile magice ce fac "damage" mare si pot fi create de la mare distanta. Ei sunt capabili sa nimiceasca inamicii pana ca acestia sa ajunga la ei. Magicienii au control asupra celor patru elemente: foc, apa, pamant si aer si cu ajutorul acestora pot ataca cu mingi de foc si sageti inghetate adversarii. Pot de asemenea comunica cu pamantul si ridica radacini uriase pentru a captura inamicii.

Sunt foarte slabi in lupta corp la corp pentru ca poarta armura usoara si viata este relativ mica.

Magicienii sunt foarte puternici dar si foarte vulnerabili. Jucand ca un Mag este usor la inceput, este important sa inveti cum sa eviti inamicul. Stiind cand sa te lupti si cand sa iti deschizi aripile este o arta.

La level 10, un Mag trebuie sa aleaga una din subclasele de mai jos.

sorcerer.png

Vrajitorii urmeaza calea magiei, stapanind elementele de apa, foc, aer, pamant si cel mai puternic element Aether.

Talentele unui Vrajitor sunt multe, si pot oricand schimba soarta unei batalii.

Classimage-spiritmaster.png

Spiritmaster-ul foloseste puterea spiritelor pentru a baga frica in inimile inamicilor, si poate oricand chema un spirit sa sara in ajutorul acestuia pentru a schimba soarta unei batalii. Dintre toate clasele, Spiritmaster-ul este una din cele mai grele clase de a stapani.

 

 

 

 

 

 

Priest

 

Clasa Priest este specializata in magii de vindecare si pot folosi puteri de la distanta pentru a ajuta grupul sa nimiceasca inamicii. Un Priest poate sa aduca un camarad de la o unghie de viata la viata maxima.

Priestii sunt mai mult decat capabili sa faca fata in bataia corp la corp cu un ciocan si putina armura, de asemenea pot oricand sta in spate si folosi vraji de vindecare pentru ei si grupul acestora.

Clasa Priest este fundatia oricarui grup ce vrea sa castige.

Pentru a juca de unul singur ca Priest trebuie sa te vindeci foarte des, chiar daca dureaza mai mult sa iti omori un adversar.

La level 10, clasa Priest trebuie sa aleaga una din subclasele de mai jos.

cleric.png

Clericii urmeaza calea magiei de vindecare,folosind puterea magiei sa-si intareasca camarazii si vindeca ranile acestora.

Pot aduce la viata camarazi morti. Sunt o clasa formidabila in lupta corp la corp daca folosesc un ciocan si un scut.

ChanterButton.png

Chanterii se pot vindeca si folosi un toiag pe post de arma intr-o batalie, abilitatea primara este de a da "buff" grupului. Chanterii folosesc buff-urile pentru a da un plus grupuli si de a ridica moralul membrilor acestuia. Buff-urile acestora devin din ce in ce mai puternice si pot oricand aduce grupul in avantaj intr-o batalie.

 

Acum niste peisaje:

 

aionbirdlady.jpg

 

3390606933_c7c9d70799.jpg

aion-1-pmuk-blog.jpg

 

aion-patch-jan11.jpg

 

Cerince sistem Aion:

 

Minimum (cerinte sistem minime):

Procesor: Pentium 4 2.8GHz, AMD Athlon 2800+

Ram: 1 GB RAM

Placa video: minim GeForce 6600, Radeon X1550

Hard: Hard Drive 15GB

DirectX: DirectX 9.0c(2008,6)

 

Recommended (cerinte sistem recomandate):

Procesor: Pentium Dual Core, AMD Athlon 64 X2

Ram: 2 GB RAM

Placa video: GeForce 7600, Radeon HD 2600

Hard: Hard Drive 15GB

DirectX: DirectX 11.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...