Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[Multi]Team Fortress 2

Recommended Posts

68r6fb.jpg

 

Team Fortress 2 este un joc first-person shooter lansat de Valve in anul 2007 bazat pe echipe . O franciza a jocului Team Fortress Classic, a fost prima data publicat ca o alcatuire a mai multor jocuri The Orange Box pe 10 octombrie 2007 pentru Windows si Xbox 360.[1] O versiune a jocului pentru PlayStation 3 a urmat pe 22 noiembrie 2007.[2] Jocul a fost publicat de unul singur mai tarziu pentru Windows, pe data de 9 Aprilie, 2008. Team Fortress 2 a fost distribuit online, prin sistemul Steam, in timp ce Electronic Arts se ocupa de vanzarile din magazine. Developarea Team Fortress 2 a fost condusa de John Cook si Robin Walker, designeri care au modificat Quake, in Quake Team Fortress, in anul 1996.

 

 

Pentru mai multe infor###### despre joc : http://wiki.teamfort.../wiki/Main_Page

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehehe, ma pot declara "obsedat" de acest joc, alaturi de milioanele de persoane din intreaga lume.Un joc interesant, unde munca in echipa trebuie sa fie necesara pt. a putea obtine victoria.

Pe langa faptul ca este un joc, se pot castiga si bani reali din trading ( sau schimburi de iteme mai pe romaneste ) - probabil partea cea mai buna dintre toate.

 

Am facut 200$ pana acum din el si sper sa nu ma opresc aici. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...