Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Prezentare] Medal of Honor European Assault

Recommended Posts

Poster : medal-of-honor-european-assault-ps2-1279set.jpg

Numele jocului : Medal of Honor European Assault

Descriere : In European Assalt vei fi William Holt, un ofiter american al serviciilor de inteligenta. Pe parcursul campaniei vei fi trimis de catre presedintele SUA in patru locatii diferite ca Franta, Africa de Nord, Uniunea Sovietica si Belgia.

In prima misiune vei lupta alaturi de trupele britanice SAS in timpul renumitului raid de la St. Nazaire, in cea de-a doua misiune vei fi trimis in Africa de Nord unde il vei ajuta pe generalul Montgomery si pe Desert Rats inpotriva trupelor Africa Korps ale lui Rommel, in cea de-a treia misiune vei ajuta partizanii rusi si arma.ta rosie pe frontul de est iar in campania finala vei lupta alaturi de trupele SUA.

Fiecare nivel are pe langa obiectivul principal si cateva obiective secundare. Cu cat explorezi mai mult in cadrul unui nivel cu atat vei descoperi mai multe obiective secundare. Indeplinirea tuturor aceste obiective in cadrul unui nivel iti poate aduce mai multe medalii sau mai multe power-up-uri pe care le vei folosi in nivelele urmatoare.

Pe ce consola se joaca : PS 2

Trailer :

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...