Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[Prezentare] Shadow Warrior

Recommended Posts

Poster : c817966e91.png
Numele jocului : Shadow Warrior

 
Descriere : Originalul Shadow Warrior a impresionat o mulțime de fani ai jocurilor first person shooter, fiind dezvoltat de către 3D Realms combinând cunoștințele din titlul Duke Nukem 3D cu un sistem de sabie ce și-a lăsat amprenta asupra jocului atunci. Acum, clasicul joc a primit un reboot, finisat de către dezvoltatorul polonez Flying Wild Hog, responsabil și de Hard Reset. Promițând o nouă grafică, aceleași dialoguri îndrăznețe, și gameplay-ul magnific, noul Shadow Warrior pare să fie un adevarat reboot de succes cu o experiență clasică.

 

Noul joc repornește vechea poveste, chiar dacă majoritatea personajelor rămân neschimbate, începând cu protagonistul acestuia, Lo Wang, un fel de bodyguard al unui om de afaceri pe nume Zilla. În timp ce încerci să cumperi o sabie de la o sursa misterioasă, în numele șefului tău, vei fi martorul unei apocalipse, întreaga lume fiind invadată de către demoni. Drept urmare, vei face un fel de parteneriat cu un demon, pe nume Hoji și vei căuta o puternică sabie katana pentru a îndrepta lucrurile. Pe lângă acest complot, o altă poveste cu privire la demoni urmează, aceasta fiind ceva mai sensibilă, în special datorita faptului că nu este constant afișată jucătorului.

 

Deși multă lume nu a achiziționat jocul pentru povestea acestuia, Lo Wang ține sa menționeze printr-un dialog orice cu el însuși și cu Hoji, aducând și unele remarci cu inamicii săi, multe dintre acestea conținând și cuvântul Wang. Când vine vorba de gameplay, Shadow Warrior prezintă un update vizibil față de originalul joc, reușind să combine jocul de sabie cu cel al armelor, permițându-i lui Lo Wang sa se năpustească asupra inamicilor în multe moduri. Deși arsenalul de arme nu este așa impresionant, vei putea scoate mortala katana, fiind mult mai bună în apropiere.

 

Mai mult, pe lângă simpla tăiere a inamicilor în bucăți, Lo Wang poate crea și unele mișcări speciale folosindu-se de sabie și atacuri Ki, folosindu-și energia Ki. Atacurile de sabie pot fi încărcate pentru a avea efecte devastatoare, dar dacă asupra ta se năpustește o duzină de inamici s-ar putea să nu mai ai timp să execuți aceste mișcări speciale. Puterile și armele lui Lo Wang pot fi îmbunătățite, utilizând moneda jocului pentru arme și katana, cristale Ki pentru atacuri și Karma pentru mișcările speciale. Actualul sistem de îmbunătățire este destul de impresionant, iar stilul vizual este superb, atacurile Ki fiind reprezentate de tatuajele de pe corpul lui Lo Wang, în timp ce mișcările speciale constau în pură artă Japoneză.

 

Inamicii nu sunt așa de variați, din păcate luptându-te cu aceiași demoni destul de des, uni mai fioroși și făcând pagube mai mari. În timp ce progresezi, noi ființe mitice apar, precum uni trolii sau necromanți și vei întâlni și uni oamenii. Luptele cu bossi sunt mult mai impresionante, necesitând o munca mult mai mare pentru a-i doborâ. Jocul dispune de un sistem de mișcări într-un stil retro, fiind recompensat cu niște steluțe ninjala sfârșitul fiecărei lupte, afectând cantitatea de puncte Karma ce le primești.

 

Grafica jocului este superbă, Flying Wild Hog îmbunătățind semnificativ engine-ul Road Hog în multe moduri. Mecanicile de lupta sunt impresionante, în timp ce sângele și părțile inamicilor contribuie la joc oferindu-i un ton violent întregului joc. Sunetele sunt la fel de bune, deși coloana sonora uneori este ceva repetitivă, iar vocea personajelor prezintă dialoguri reușite. Shadow Warrior este astfel un joc reușit, ce reușește să combine un joc de sabie bun cu dialoguri amuzante, grafica reușită și arme mortale.

 

Cerinte de sistem :

 

Minime:

Sistem de Operare: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Procesor: 2.4 GHz Dual Core
RAM: 2 GB
Placă Video: ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT
Hard Disk: 8 GB

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=51k8ZjuZuKA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi place.O sa il joc probabil

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...