Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

David Moyes a fost demis de la Manchester United! Ryan Giggs va conduce antrenamentele

Recommended Posts

EWvnbvx.jpg

Începând de marți dimineață, David Moyes nu mai este managerul lui Manchester United! Tehnicianul scoțian a fost demis la numai zece luni de la momentul în care i-a succedat în funcție lui Alex Ferguson, plătind astfel cu postul faptul că formația care în vara anului trecut câștiga titlul de campioană nu mai are nicio șansă de a ajunge în actuala ediție pe vreunul dintre locurile care asigură participarea în UEFA Champions League.

 

"Manchester United anunţă că David Moyes a părăsit clubul. Dorim să-i mulţumim pentru munca depusă, onestitatea şi integritatea de care a dat dovadă", scrie pe site-ul oficial al lui Manchester United.

 

SLm2AQd.jpg

În vârstă de 50 de ani, David Moyes a a fost ales la sugestia lui Alex Ferguson, care a decis să se retragă din activitate după 26 de ani petrecuți pe banca lui United. Cu o lungă experiență la Everton, Moyes a semnat un contract pe șase ani, dar rezultatele au fost departe de cele scontate.

 

Învinsă în ultima etapă chiar pe terenul fostei sale echipe (DETALII AICI), United este clasată pe locul 7 și se află la o distanță de 13 puncte de Arsenal, echipa de pe locul 4, ultimul care trimite în preliminariile UCL, cu patru etape înaintea finalului de campionat.

 

Moyes a bifat 51 de meciuri la United, de-a lungul cărora n-a aliniat niciodată aceeași formulă de echipă (DETALII AICI)! Rezultatele slabe, suporterii tot mai ironici și în ultima vreme vehemenți, plus conflictele cu jucătorii au dus la pierderea vestiarului. În termini procentuali, în toate competițiile, Moyes a înregistrat 43,03% victorii, 25,85% egaluri și 31,12 înfrângeri.

 

De altfel, Manchester United a pierdut puncte în mai multe meciuri jucate pe teren propriu în Premier League, în acest sezon (9), decât în precedentele 3 sezoane la un loc (8 partide).

 

În plus, aceștia au fost învinși de Swansea în Cupa Angliei chiar pe Old Trafford, iar în Cupa Ligii au fost eliminați de Sunderland. În luna martie, un grup de suporteri ai lui United au închiriat un avion, de care au agățat un banner pe care era înscris mesajul "Wrong One - Moyes Out" (n.r. Cel greșit – afară cu Moyes).

 

Momentan, echipa va fi pregătită de secundul-jucător Ryan Giggs, în timp ce olandezul Louis van Gaal pare favorit să vină din vară pe banca celor de la United.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Giggs este un om care si-a cam trait viata pe la acest club si merita la un moment dat sa ocupe acest post. Echipa nu trece printr-o perioada foarte buna si acum a trebuit o schimbare, sper sa ramana la echipa ca antrenor, poate renunta la jucator si sa ocupe acest post pe o perioada de cativa ani buni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asteptam incheierea sezonului pt. a vedea demiterea lu' Moyes, da' se pare ca l-au dat afara mai devreme :)).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...