Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

AS Roma e interesată de Chiricheș și presa engleză scrie că Tottenham e gata să-l vândă pe român

Recommended Posts

AXmuZRW.jpg

 

Vlad Chiricheș s-a transferat în vara trecută de la Steaua la Tottenham pentru o sumă record, 9,5 milioane de euro, dar fundașul central în vârstă de 24 de ani nu și-a câștigat un loc de titular în formația londoneză. La un an după sosirea pe White Hart Lane, presa engleză scrie că Spurs e gata să-l vândă pe român.

 

Chiricheș n-a făcut deplasarea în Statele Unite alături de coechipieri, oficial motivul fiind o afecțiune la spate. Sky, Daily Mirror și Daily Mail scriu că de fapt noul manager, Mauricio Pochettino, nu îl dorește pe Chiricheș în echipă în noul sezon și le-a transmis șefilor clubului să-l vândă. Mai ales că pentru Vlad există interes, AS Roma fiind formația care-l dorește.

 

Alături de Chiricheș, a fost lăsat la Londra și mijlocașul brazilian Sandro, care e dorit de Napoli și Zenit St Petersburg.

 

Chiricheș a avut 17 apariții în tricoul lui Tottenham în sezonul trecut, o bună perioadă de timp fiind accidentat.

 

Pochettino l-a dorit în această vară pe slovenul Dejan Lovren, dar prețul cerut de Southampton a fost prohibitiv. Noua țintă pentru postul de fundaș central este olandezul Ron Vlaar, de la Aston Villa, Spurs fiind gata să-i dea la schimb pe Lewis Holtby și Michael Dawson.

 

Pentru Chiricheș, sursele citate scriu că Tottenham nu va accepta o ofertă mai mică decât suma plătită Stelei în vara lui 2013.

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce am inteles,cei de la Tottenham ar fi dispusi sa ii dea drumul lui Chiriches si pentru 5mil de euro :| e cam putin 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...