Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Dorin Rotariu, declarat de Dinamo netransferabil: "Face parte din nucleul de jucători pe care ne bazăm"

Recommended Posts

dPbhLkD.jpg

 

Clubul Dinamo a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, semnat de purtătorul de cuvânt Dorin Irimia, că mijlocaşul ofensiv Dorin Rotariu este netransferabil. 

"Cu speranţa că se va închide subiectul "transferul Rotariu", deoarece toate zvonurile şi ipotezele nerealiste care apar în presă în ultima perioadă îl afectează pe jucător şi nu vrem ca acest lucru să-i influenţeze prestaţiile din teren, comunicăm că Dorin Rotariu este netransferabil. El face parte din nucleul de jucători pe care FC Dinamo Bucureşti se bazează în acest sezon competiţional şi nu se pune problema unui transfer cel puţin până în vara anului viitor", se arată în comunicat.

Dorin Rotariu este monitorizat de mai multe echipe puternice din Vest, precum Juventus Torino, Manchester United şi PSV Eindhoven.

Referitor la o eventuală plecare de la Dinamo, jucătorul a afirmat:"La un moment dat îmi doresc să plec, toată lumea își dorește asta. Au venit mai mulți impresari să mă vadă, eu mă bucur că mă urmăresc, și pentru mine, poate îi văd și pe alți colegi."

 

19 ani are Dorin Rotariu

1,5 milioane de euro e cota de piaţă a mijlocaşului 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bine fac cei de la Dinamo. Sunt intr-un proiect de reconstructie, cred ca va dura maxim 2 ani de acum in colo, asa ca trebuie sa tina cativa tineri de succes, dar si jucatori de baza pe care probabil ar scoate bani buni acum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca vine cineva si ii flutura prin fata 2-3 milioane de euro lui Negoita sunt sigur ca nu il da :)) Sa fim seriosi. Este om de afaceri, la ei totul este de vanzare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca si pe masa ar vinde-o de ar putea.. sa nu mai zic de Rotariu :)).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...