Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

AS Monaco vrea să profite de situația lui Cech de la Chelsea și să îl cumpere

Recommended Posts

zdSqXjN.jpg

 

După ce a vrut să îi ia pe Victor Valdes și Diego Lopez, AS Monaco își continuă eforturile pentru transferul unui portar de valoare.

 

Catalanul a fost de acord, venea liber după despărțirea deBarcelona, chiar a semnat un precontract, însă trupa din Principat nu l-a mai dorit după efectuarea unor teste medicale complexe.

Diego Lopez a ajuns între timp la AC Milan, iar monegascii nu l-au păstrat nici pe Romero, goalkeeper-ul titular din poarta Argentinei la CM 2014.

Acum, francezii vor să profite de situața neplăcută a lui Petr Cechde la Chelsea și să îl cumpere pe goalkeeper-ul de 32 de ani. Conform L`Equipe, AS Monaco ar fi dispusă să plătească o sumă de aproximativ 12 milioane de euro în schimbul titularului din ultimul deceniu din poarta londonezilor.

În urma sosirii pe Stamford Bridge a lui Thibaut Courtois, situația lui Cech s-a complicat foarte mult. Jose Mourinho l-a ales pe belgian în poartă în prima etapă din Premier League și pare decis să îl folosească în continuare între buturi pe jucătorul împrumutat până la finalul sezonului trecut la Atletico.

"Sunt doi dintre primii trei portari ai lumii. Este normal să nu accepte să fie pe bancă. Ei se pregătesc bine, este posibil ca unul dintre ei să plece, perioada de mercato nu este închisă.", a spus în urmă cu câteva zile portughezul, referindu-se la Courtois și Cech.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...