Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Va fi Hatred cel mai violent joc al tuturor timpurilor?

Recommended Posts

hatred-630x343.jpg


 


Destructive Creations a lansat un trailer pentru Hatred, video al cărui conţinut deja a iscat pe internet controverse privind gradul ridicat de violenţă pe care îl afişează acest shooter isometric dezvoltat pentru PC şi aşteptat în Q2 2015. Jucătorul va intra în pielea unui personaj hotărât să elimine cu orice preţ orice fiinţă umană care locuieşte în statul New York.


Producătorii au dat asigurări că Hatred este un joc video care se vrea a fi diferit printre multele titluri “paşnice “din ziua de azi. Dar chiar dacă polonezii de la Destructive Creations au declarat că Hatred este o formă de artă, cei de la Epic Games nu au fost încântaţi de asocierea lor cu jocul, asociere făcută prin intermediul trailerului ce dezvăluie că Hatred este produs cu ajutorul lui Unreal Engine 4.


 


“Epic Games nu are de-a face cu acest joc. Unreal Engine 4 este disponibil pentru uz public în condiţiile legii, iar noi nu avem nicio influenţă asupra dezvoltării sau cenzurării unor jocuri create cu engine-ul nostru. Însă logo-ul Unreal Engine 4 este afişat în trailer fără permisiunea noastră, astfel că am cerut scoaterea lui din toate materialele publicitare ale jocului.”


 


Drept urmare, Destructive Creations a declarat că s-au conformat acestei cereri, logo-ul fiind înlăturat.


 


https://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...