Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Messi si Neymar, greu de oprit ! "Ne intelegem tot mai bine de la un meci la altul"

Recommended Posts

IZbsDdr.jpg

 

Barcelona s-a impus marți seară cu scorul de 3-1 contra olandezilor de la Ajax (VIDEO&DETALII AICI), iar unul dintre principalele argumente ale catalanilor contra formației antrenate de Frank de Boer a fost parteneriatul dintre Lionel Messi și Neymar.

Primul gol marcat de echipa blaugrana s-a dovedit exemplul perfect pentru modul cum au început să meargă lucrurile între cei doi. O foarte rapidă acțiune de atac a gazdelor, cu multe pase și devieri dintr-o bucată s-a încheiat cu o pasă filtrantă a lui Messi pentru atacantul brazilian, iar acesta a plasat din prima, cu latul, balonul pe colțul lung.

"Am contribuit amândoi la succesul echipei. De fiecare dată când jucăm, ne înțelegem tot mai bine unul cu celalălat pe teren. Nu a fost un meci ușor cu Ajax, deoarece este vorba de o partidă din Champions League, iar la acest nivel nicio partidă nu este lipsită de dificultate", a spus Messi la capătul întâlnirii cu echipa din Amsterdam.

Meciul cu Ajax a fost ultimul pe care Luis Suarez l-a văzut în stare de suspendare, după ce uruguayanul a primit o pedeapsă de patru luni de stat pe bară după ce l-a mușcat de umăr pe Chiellini la CM din Brazilia 2014. Potrivit lui Messi, jucătorii Barçei așteaptă cu nerăbdare debutul acestuia:

"A muncit foarte mult ca să poată fi apt pentru a intra pe gazon după această pauză forțată. Nu i-a fost deloc ușor, dar acum s-a terminat.

Vom merge pe Santiago Bernabeu pentru a câștiga, dar pentru asta trebuie să jucăm foarte bine. Nu va fi un meci decisive, deoarece mai sunt foarte multe etape. Victoria cu Real este ceea ce mă interesează, de abia după aceea mă gândesc la recordul lui Telmo Zarra", a mai spus Messi.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fara ei, Barca ar fi 0 barat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasa ca  vine sambata si le dau RM  dauna iar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...