Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

De ce nu e Modric pe lista de 23 jucatori nominalizati la Balonul de aur : "Doar lipsa de PR il dezavantajeaza"

Recommended Posts

5jmdLUG.jpg

 

Actualmente antrenor la Beşiktaş şi totodată fost selecţioner al naţionalei Croaţiei, Slaven Bilic (46 de ani) şi-a manifestat supărarea pentru faptul că FIFA şi France Football nu l-au inclus pe conaţionalul său, Luka Modric (29 de ani), pe lista preliminară a Balonului de Aur (DETALII).

 

Bilic consideră că Modric este cel mai bun fotbalist din lume pe postul său la ora actuală, iar prestaţiile sale din 2014 l-au impresionat pe cel care a condus destinele Croaţiei la Euro 2012.

"La Liga este campionatul în care mijlocaşii dictează jocul şi Luka a fost votat cel mai bun jucător pe acest post în sezonul trecut. Normal că ar fi meritat să fie pe lista de 23 de jucători de la Balonul de Aur. Doar lipsa de PR (n.r. relaţii publice) l-a făcut să lipsească, pentru că este un tip umil şi modest, care nu apare prea des în presă. Nu va câştiga niciodată Balonul de Aur pentru că există jucători precum Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Zlatan Ibrahimovic, Arjen Robben sau Franck Ribery, care sunt predestinaţi să câştige. Poate că Luka nu a avut o Cupă Mondială senzaţională, dar a câştigat UEFA Champions League. Nu spun că este cel mai bun jucător de la Real Madrid, dar este al doilea cel mai important după Ronaldo. Pe poziţia lui, Modric este cel mai bun fotbalist din lume!", a declarat Bilic în Sportske Novosti.

Modric a jucat 14 meciuri în acest sezon la Real Madrid, pentru care a marcat un gol. La naţională are 82 de selecţii şi 10 goluri. Real l-a cumpărat în 2012 de la Tottenham,cu 30 de milioane de euro. Sezonul trecut, croatul a disputat 34 de partide de campionat.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...