Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

2015: cele mai aşteptate filme (I)

Recommended Posts

896939l-650x400-b-9e8cb5e0.jpg

2015 se anunţă unul dintre cei mai spectaculoşi ani în ceea ce priveşte premierele din cinematografe, iar noi îţi prezentăm în acest articol "crema cremei" celor mai aşteptate filme. Suntem siguri că unele dintre aceste titluri vor bate recorduri la încasări sau vor impresiona cu efectele lor speciale sau cu inventivitatea explorării unor universuri ficţionale foarte populare. Vom reveni cât de curând cu partea a doua a acestei liste.

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
18 decembrie 2015
Începem cu cel de-al şaptelea Star Wars pentru că a fost pe buzele tuturor în ultima săptămână, după lansarea teaser trailerului (îl găseşti 
aici, iar aici descriem tot ce ştim în acest moment despre filmul lui J.J. Abrams). Aşteptările sunt gigantice, pentru că premiera din 18 decembrie 2015 va da tonul noii trilogii Star Wars şi va sugera, probabil, filmele de sine stătătoare inspirate de saga lui George Lucas şi pregătite de studiourile Disney. Mulţi speră la o îndepărtare de tonul folosit de Lucas în trilogia lansată între 1999 şi 2005, prin urmare toată lumea de-abia aşteaptă viziunea lui Abrams, un regizor şi producător care a uimit nu de puţine ori cu imaginaţia sa debordantă. Încă nu ştim nimic concret despre subiectull filmului, în afară de faptul că, la 30 de ani de la evenimentele din Episodul VI, Imperiul galactic domină în continuare galaxia şi că rebelii luptă să-l răstoarne.

The Avengers: Age of Ultron
1 mai 2015
Dacă Star Wars Episode VII este aşteptat cu speranţă, The Avengers 2 este aşteptat de către fanii universului Marvel aproape cu certitudinea unei experienţe cinematografice de neuitat. Cu Joss Whedon revenit în funcţia de regizor şi scenarist şi cu un subiect extrem de puternic şi actual, Age of Ultron promite o răfuială globală între Iron Man, Căpitanul America, Thor, Hulk, Văduva neagră şi Hawkeye şi Ultron, indestructibilul robot creat de Tony Stark şi transformat într-un blestem al umanităţii. Cu inteligenţă sclipitoare şi acces la orice bit de informaţie de pe Terra, Ultron ajunge la concluzia că rasa umană este o plagă pentru întreaga planetă şi îi declară un război de extincţie. Whedon ridică ştacheta aruncând în joc mutanţi cu puteri incredibile (Scarlet Witch, Quicksilver), care se vor dovedi inamici redutabili pentru echipa Răzbunătorilor.


Fifty Shades of Grey
13 februarie 2015
Un 
film care va polariza interesul spectatorilor şi poate va face câţiva dintre ei să încerce acrobaţii noi în intimitate. Lansarea de Ziua îndrăgostiţilor garantează interesul cuplurilor, iar zecile de milioane de fane ale trilogiei scrise de E.L. James s-ar putea transforma într-un succes de casă rar întâlnit în luna februarie. Şi noi suntem curioşi dacă Jamie Dornan şi Dakota Johnson se ridică la înălţimea aşteptărilor în interpretarea personajelor lor, Christian Grey şi Anastasia Steele.

Fast and Furious 7
3 aprilie 2015
Decesul lui Paul Walker în mijlocul filmărilor a îngreunat producţia blockbusterului, producătorii trebuind să aleagă între schimbarea consistentă a scenariului şi folosirea efectelor speciale pentru a completa scenele lipsă ale actorului. Cu ajutorul fraţilor acestora, producţia a fost terminată luni de zile mai târziu, iar premiera amânată pentru aprilie 2015. La începutul lui 2013 se spunea că Furios şi iute 6 este unicul pariu sigur cu publicul din întregul an, ceea ce mai întâi ne-a mirat şi apoi ne-a fost confirmat la sfârşitul lunii mai, când a avut loc lansarea filmului ce a strâns aproape 800 de milioane de dolari încasări. Un omagiu adus lui Paul Walker, curiozitatea cu privire la rezolvarea absenţei actorului şi Jason Statham în rolul villain-ului sunt atu-uri pe care noul 
film le are în defavoarea predecesorului său. Să fie Fast and Furious 7 prima parte a seriei care depăşeşte pragul de un miliard de dolari încasări? Tot ce-i posibil.
 

 

Minions
10 iulie 2015
Uneori spin off-urile unor francize de succes nu se ridică la înălţimea aşteptărilor (Penguins of Madagascar este cel mai potrivit exemplu), dar având în vedere popularitatea gigantică a năstruşnicilor minioni nu prea vedem cum ar putea da greş această animaţie. Micile creaturi gălăgioase şi galbene au existat de la începutul vremurilor, mereu în căutarea celui mai periculos villain pentru a-i fi slujitori fideli. Înainte de a-l întâlni pe Gru, i-au avut ca stăpâni pe T. Rex, Ginghis Han, Napoleon şi Dracula, iar apoi au slujit-o pe Scarlet Overkill (Sandra Bullock), o femeie hotărâtă să devină primul super-villain feminin din istorie şi să subjuge întreaga lume. Până facem cunoştinţă cu eroina, suntem siguri că animaţia va fi plină de giumbuşlucurile minionilor şi de conversaţiile lor neintiligibile, dar atât de amuzante.

Inside Out
19 iunie 2015
O animaţie originală Pixar? Puţine sunt 
filmele pe care le-am aştepta cu mai mare nerăbdare. Dacă cei de la Pixar au mai dat câteodată greş cu sequelurile lor (ne-au dezamăgit Cars 2 şi Monsters University), acest lucru nu s-a întâmplat cu filmele originale, Pixar fiind unul dintre ultimele bastioane ale originalităţii la Hollywood. Abordarea este nouă şi interesantă: personajele principale sunt emoţiile (Bucuria, Furia, Dezgustul, Teama, Tristeţea) unei fetiţe, Riley. Inside Out le va vedea pe cele cinci protagoniste încercând să o facă pe Riley să suporte cât mai bine ruperea de viaţa ei din Minesota când părinţii ei trebuie să se mute la San Francisco. Dar ce se va întâmpla când emoţiile se vor lăsa şi ele dominate de emoţii?

Tomorrowland
22 mai 2015
Este unul dintre cele mai misterioase şi pline de potenţial blockbustere ale anului viitor, cu mari şanse să fie transformat într-o franciză de către studiourile Disney. Vom explora Tomorrowland, un ţinut magic aflat în pericol. Pentru a-l salva, eroul interpretat de George Clooney îi va cere ajutorul lui Casey, o tânără exploratoare, şi împreună îl vor înfrunta pe liderul oraşului, David Nix (Hugh Laurie). Trailerul lansat acum câteva luni dezvăluie extrem de puţin despre cât de fantastic este Tomorrowland, lansând o mulţime de promisiuni cu privire la aventura extraordinară a eroilor. Faptul că regizor este Brad Bird (The Incredibles, Ratatouille, Mission: Impossible - Ghost Protocol) nu face decât să crească aşteptările cu privire la premiera lui mai 2015.


Spectre/Bond 24
23 octombrie 2015
Următoarea producţie Bond, care va fi regizată de acelaşi Sam Mendes cu acelaşi Daniel Craig în rolul principal, îl va arunca pe agentul 007 într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte cu teribila organizaţie teroristă SPECTRE. Mai multe detalii despre subiect şi despre distribuţie 
aici. Reamintim că predecesorul noii producţii, Skyfall, a încasat 1,1 miliarde de dolari în întreaga lume, lărgind fantastic numărul de fani ai seriei produse de Eon Productions. Spectre are toate şansele să devină unul din marile hituri ale anului următor.

 

Sursa: Cinemagia.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...