Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

CFR e aproape de Liga 2, însă fanii sunt alături de jucători: "Să salvăm echipa!"

Recommended Posts

Tpbn3K8.jpg

VIDEO CFR - Pandurii 0-4. CFR Cluj a pierdut clar duelul cu Pandurii, de duminică, scor 0-4, iar ardelenii sunt tot mai aproape de retrogradare.

 

Pe ultimul loc în Liga 1, CFR are doar 11 puncte, după ce a fost penalizată de FRF.

 

Cu toate acestea, fanii grupării din Gruia nu se resemnează, iar cei din Peluza Vișinie au făcut un apel către suporteri să fie alături de echipă, în aceste momente mai puțin bune.

 

"Echipa noastră a intrat în istorie și ne-a oferit multe momente de fericire. E momentul ca noi, suporterii, să intrăm în istorie. E momentul ca noi, suporterii, să salvăm echipa acum, când traversează probabil cea mai grea perioadă din istorie. Cumpărând bilet meci de meci, ajutăm clubul și din punct de vedere financiar. Am pierdut o luptă, este de datoria noastră să o câștigăm pe următoarea. Nu cedăm și nu ne dăm bătuți! Cu fularele la gât, luptăm împreună până la sfârșit".

 

Fanii din peluză s-au remarcat și la partida cu Pandurii, afișând un banner cu trimitere clară spre fostul finanțator al clujenilor, Arpad Paszkany.

"Din vise frumoase am rămas doar cu speranţe deşarte / Am vrea să simţi ce simţim măcar o noapte!"

uZK8Uuc.jpg

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

fanii sunt aproape acum cat sunt in liga I alaturi de echipa, insa daca se duce in liga 2, nu cred ca vor fi ca fanii Rapidului sau Timisoarei sa mearga la meciuri si sa sustina cu galerie cu tot si in ligile inferioare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este greu pentru Cfr mai ales dupa depunctare .. e munca jucatorilor acolo,nu se poate sa le iei atatea puncte .. si de la steaua sau alte echipe . Daca se retrage becali de la steaua sau niculae de la astra e pa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...