Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Steaua devine campioana pentru a treia oară la rând

Recommended Posts

78x1JT6.jpg

 

Echipa Steaua a câştigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv şi a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formaţia CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a eşecului înregistrat de ASA Târgu Mureş, scor 1-2, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I.

 

ucătorii echipei Steaua au primit tricourile de campioni şi trofeul acordat câştigătoarei Ligii I, într-o festivitate ce a avut loc la Iaşi, după meciul cu formaţia CSMS Iaşi.

Componenţii echipei Steaua au mers apoi spre tribuna în care se aflau fanii stelişti pentru a sărbători câştigarea titlului alături de aceştia. La festivitatea de pe teren a fost prezent şi finanţatorul stelist Gigi Becali.

 

LPF a trimis medalii şi câte un trofeu la Iaşi şi la Târgu Mureş, unde au jucat Steaua şi ASA Târgu Mureş.

 

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, joi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, şi a câstigat pentru a 26-a oară în istorie titlul de campioană.

 

Steaua a încheiat campionatul României cu 22 de victorii, cinci remize şi şapte înfrângeri, acumulând un total de 71 de puncte. ASA Târgu Mureş a încheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

 

Echipa condusă de Constantin Gâlcă a fost lider detaşat în tur, dar în retur a fost ajunsă şi depăşită de ASA Târgu Mureş, recuperând prima poziţie în penultima etapă.

 

Sursa: mediafax

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un titlu castigat cu emotii mari , nu spun ca au meritat , dupa un retur slab facut de Steaua , dupa ce a pierdut si locul 1 dupa ce au avut 13 pct avans , dar pana la urma au castigat , la fel de usor puteau sa si piarda , pentru ca ASA la pauza se credeau deja campioni , iar Otelul a reusit o a doua repriza foarte buna. Felicitari atat la Otelul cat si la Iasi ca au reusit sa scoate rezultate favorabile lor.

 

Dar toate ca toate => Avioane de Hartieeeeeeeeeeeeeee !  :plane:  :read: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...