Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

MIC CHECK #01 – DELIRIC & SILENT STRIKE

Recommended Posts

miccheck_-_hiphoplive1.jpg

 

Acum câteva zile vă spuneam despre un nou proiect din zona Hip-Hop, MIC Check, acest proiect fiind modulat de Vlad Dobrescu(C.T.C.) şi Alex Mocanu.
Tocmai ce a apărut primul episod, material în care sunt invitaţi Deliric şi Silent Strike.


Silent Strike vorbeste puţin despre un nou album, avem în premieră o piesă ce trebuia să apară acum ceva vreme, aceasta fiind o colaborare Deliric-DOC-Silent Strike, numindu-se într-un final Pont, un freestyle, cât şi multe altele.

 

Vă lasăm cu un link către primul material MIC Check:

 

 

 

https://soundcloud.com/miccheck210/01-deliric-silent-strike

 

 

 

Ca să vă lămurim, îl cităm pe Vlad Dobrescu, care spunea:

 

Salut!

 

Numele meu e Vlad Dobrescu, mulți dintre voi mă știți ca MC, membru al trupei CTC, fondator al label-ului Facem Records și nu în ultimul rând DJ. Azi dau startul experimentului numit MIC Check, o emisiune care sper eu să reușească să umple un gol care se resimte de multă vreme în hip hop-ul românesc. Hai să vă povestesc mai pe larg despre ce e vorba:

 

În urmă cu câteva luni am primit un telefon de la un post de radio. Mi-au spus că sunt interesați să producă o emisiune de hip hop și că mai mulți oameni mă recomandaseră pe mine ca fiind omul cel mai potrivit pentru treaba asta. Mi-au propus să fac un mixshow, adică să pun muzică pe post o oră pe săptămână. Am acceptat, cu condiția să pot schimba formatul: să pun doar niște muzică mi se părea sec și știam că se poate face mult mai mult, așa că am început să dezvolt conceptul până am ajuns la un format care să includă și ceva vorbărie, interviuri și o repriză de hip hop autohton.

Mi se părea super important să existe o emisiune de hip hop în FM și nu-mi venea să cred când am calculat cât timp a trecut fără să avem așa ceva. Ultima ediție Deep Beats a lui DJ Sleek a fost acum aproximativ 17 ani! Din păcate, pe măsură ce lucram la emisiune am realizat și de unde pauza asta. În lumea radio-ului lucrurile se mișcă foarte încet, după niște reguli stricte și învechite, așa că am ajuns să fac totul singur de la A la Z și am reușit să găsesc și un sponsor, pe cei de la Burn, care au acceptat să finanțeze proiectul.

 

M-am hotărât să încep emisiunea online, având câteva promisiuni de a o difuza și în FM începând din toamnă. Nu am renunțat la ideea asta, deși între timp am realizat că e mai mult un moft. Să fim serioși, cine mai ascultă radio în zilele noastre? Mi-ar plăcea totuși ca lumea să poată avea sentimentul ăla frumos că ascultă același lucru deodată cu mulți alți oameni. Aș vrea când te plimbi seara cu mașina să poți să dai pe radio și să asculți niște hip hop bun. În rest, faptul că punem emisiunea pe net are multe avantaje: putem spune absolut ce vrem, nu trebuie să ne încadrăm într-o durată fixă și mai ales nu trebuie să așteptăm aprobarea nimănui ca să ne facem treaba.

 

Ce o să puteți auzi în emisiune? În primul rând mixez piese pe care eu le consider cele mai tari ale momentului, atât de-afară cât și din țară. Fiecare ediție o să aibă și un invitat cu care o să stau de vorbă, prefer să fie mai mult o discuție decât un interviu. Sunt sigur că dacă vă place un artist puteți să-i găsiți pagina de Facebook și să vedeți unde are concerte sau când are de gând să scoată următorul album. Încerc să-i conving să dea și un freestyle dar asta depinde de fiecare invitat în parte. Pe lângă asta, de multe ori o să auziți și piese în premieră sau chiar în exclusivitate!

 

Sursa: eGaming

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...