Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Rădoi nu s-a decis încă asupra formulei de la Belgrad. Ce șanse sunt ca Stanciu și Varela să joace

Recommended Posts

LYfljes.jpg

 

Steaua se află în fața unui meci extrem de important pentru viitorul clubului bucureștean. După 1-1 la București, roș-albaștrii sunt obligați să obțină calificarea în play-off-ul UEFA Champions League la Belgrad, în meciul programat miercuri, 5 august.

Antrenorul neoficial al campionilor, Mirel Rădoi, nu s-a decis încă asupra formulei de start pe care o va alinia în returul cu Partizan. După antrenamentul oficial, care a avut loc marți seară, Rădoi a mai tras niște concluzii, dar echipa o va anunța abia în ziua meciului, în jurul prânzului.

 

Singurele semne mari de întrebare sunt legate de utilizarea lui Fernando Varela și a lui Nicușor Stanciu. Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit, ÎN DIRECT la Digi Sport, despre aceste probleme legate de formula de start.

”Din păcate, Nicușor Stanciu nu cred că va juca. Stanciu mai are probleme și cred că sunt șanse puține. Ar fi păcat acum să-l forțezi, mai ales că el nu s-a antrenat 12 zile. Nu are sens să-i pericilitezi acum sănătatea.

În rest, ceilalți sunt apți de joc, inclusiv Varela și Adi Popa, sperăm să nu se mai întâmple nimic, pentru că vrem să abordăm partida cu echipa cea mai bună.

Dar, în mare, echipa se știe”, a spus Duckadam la ”Fotbal Club”.

 

Echipa probabilă a Stelei pentru returul cu Partizan

Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Toșca - Muniru, Breeveld - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun - Tade

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...