Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Steliștii nu se tem de atmosfera de la Belgrad. ”Sper să ne simțim acolo ca pe Dinamo în ultimii ani”

Recommended Posts

pQb2ck7.jpg

 

Steaua are o misiune extrem de importantă miercuri seară în returul cu Partizan din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. După 1-1 de la București, de pe ”Arena Națională”, meci disputat cu tribunele închise, steliștii se așteaptă la o atmosferă ostilă la Belgrad.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, care a făcut deplasarea cu echipa în Serbia, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT la ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că elevii lui Mirel Rădoi nu se tem de galeria celor de la Partizan și nici de atmosfera care va fi la meci.

 

Chiar dacă celebrii ”Grobari” știu să facă atmosferă pe ”Partizan Stadium”, faptul că arena este dotată și cu o pistă de atletism îi face pe cei de la Steaua să se simtă chiar pe ”Stadionul Dinamo”.

 

”O atmosferă încinsă te ține tot timpul în priză. Având publicul în spatele tău de multe ori reprezintă un dezavantaj. Spectatorii te presează și vor ca Partizan să marcheze, ceea ce poate să-i facă să se desfacă și să fie un avantaj pentru noi.

Numai că, stadionul lor seamănă foarte mult cu cel al lui Dinamo. Sper să ne simțim ca în ’Ștefan cel Mare’ în ultimele dăți", a spus Duckadam la Digi Sport.

 

La doar câteva zile după ce se va fi terminat meciul de la Belgrad, Steaua va avea parte de un alt duel extrem de important, de data aceasta în Liga 1. Roș-albaștrii vor disputa în etapa a 5-a derby-ul sezonului, contra celor de la Dinamo.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...