Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Varela are cheia calificării: ”Trebuie să jucăm ofensiv la Belgrad, doar cu gol trecem mai departe”

Recommended Posts

s5krpKf.jpg

 

Fără fani la meciul tur, Steaua va juca într-o atmosferă incendiară în returul cu Partizan, însă roș-albaștrii nu se tem de sârbi și sunt gata să facă totul pentru a marca la Belgrad, aspect vital în tentativa de a se califica în play-off-ul UEFA Champions League.

"Sunt pregătit pentru meciul de miercuri, mă simt mai bine decât la meciul din tur! La Steaua, noi suntem obișnuiți să vină foarte mulți fani atunci când jucăm în deplasare. Trebuie să trecem de Partizan, care are o echipă foarte bună.

Nu trebuie să ne panicăm dacă Partizan va juca ofensiv, trebuie să facem și noi asta, pentru că doar cu gol marcat ne putem califica", a spus Fernando Varela, la conferința de presă.

Steliștii speră să nu mai rateze iar grupele UEFA Champions League, așa cum au făcut-o anul trecut, după dubla cu Ludogorets.

"Nu este ușor să intri în UEFA Champions League, nu poți să faci asta în fiecare sezon, iar anul trecut nu am izbutit asta. Cred că va fi un stadion plin, nu va fi ușor, dar trebuie să jucăm ceea ce știm noi pentru a câștiga în fața lui Partizan.

E cel mai important meci și e foarte important să intrăm în Champions League", a mai afirmat fundașul Stelei.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...