Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Steaua a fost învinsă de Partizan, scor 2-4, şi a fost eliminată din Liga Campionilor

Recommended Posts

steaua-partizan9-sebastian-tataru.jpg?he

 

 

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formaţia sârbă Partizan Belgrad, în manşa secundă a turului trei preliminar al co  mpetiţiei, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa.

 

În tur, pe Arena Naţională, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

 

Miercuri, golurile sârbilor au fost marcate de Babovici '8, Jevtovici '60, A. Zivkovici '69 şi Trujici '90+1, în timp ce pentru Steaua au înscris Muniru '11 şi Hamroun '33.

 

1-0: Cojocaru nu s-a înţeles cu Papp la o centrare de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Babovici şi acesta a înscrsi cu un şut simplu de la 11 metri.

1-1: Hamroun a centrat din partea dreaptă, defensiva sârbilor nu a reuşit să respingă balonul şi Muniru a înscris cu un şut în forţă de la 14 metri.

1-2: Muniru a recuperat un balon în jumătatea adversă, i-a pasat lui Adi Popa, acesta a centrat în careu şi Hamroun a marcat cu un şut plasat cu latul de la 12 metri.

În minutul 48, Papp a pierdut o minge în jumătatea proprie, iar Varela a comis fault în careu asupra lui Petrovici şi a primit cartonaşul roşu. Arbitrul Istvan Vad a dictat penalti, dar bulgarul Valeri Bojinov a şutat în bară.

2-2: Jevtovici a reuşit egalarea cu un şut de la 25 de metri, dar mingea a fost deviată de Papp.

 

3-2: Oumaru i-a pasat în careu lui Andrija Zivkovici, iar acesta l-a driblat pe Alcenat şi l-a învins pe Cojocaru cu un şut la colţul lung de la 10 metri.

 

4-2: Andrija Zivkovici a centrat din partea dreaptă şi Trujici a înscris din 6 metri.

Partizan Belgrad: Z. Zivkovici - Vulicevici, Balazici, Fabricio, Petrovici - Brasanac, Jevtovici - Oumaru, Babovici (Trujici '90), A. Zivkovici - Bojinov (Ilici '60). Antrenor: Zoran Milinkovici.

Steaua Bucureşti: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Toşca - Muniru, Breeveld (Tudorie '72) - Ad. Popa, Hamroun (Iancu '70), Chipciu (Guilherme '51) - Tade. Director sportiv: Mirel Rădoi.

steaua-partizan6-sebastian-tataru.jpg?he

 

Cartonaşe galbene: Trujici '90+2, Babovici '90+3 / Alcenat '54, Hamroun '56, Guilherme '57, Breeveld '61.

 

Cartonaş roşu: Varela '48.

 

Arbitri: Istvan Vad (central) - Peter Berettyan, Laszlo Viszokai (asistenţi) - Sándor Szabó (rezervă) - toţi Ungaria.

 

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria celor aproximativ de 2.000 de sârbi decedaţi în Războiul Croat de Independenţă.

 

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.00.

 

Sursa: mediafax

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...