Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Europa League

Recommended Posts

astra-west-ham-united-giurgiuvenii-la-un

 

Echipa de fotbal Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a învins cu scorul de 2-1 (2-1) formația engleză West Ham United (Anglia), joi, pe stadionul "Marin Anastasovici", în manșa secundă a turului 3 preliminar al Europa League la fotbal.

 

Cele două echipe au remizat în tur, la Londra, scor 2-2. Echipa antrenată de Marius Șumudică a obținut calificarea cu scorul general de 4-3.

Astra, care a început cu aceeași formulă ca în manșa întâi, a avut un start foarte slab, primind gol încă în minutul 3, de la Manuel Lanzini, care a șutat plasat, de la circa 14 metri.

 

Budescu a fost foarte aproape de egalare, mingea trimisă de el din lovitură liberă, printr-o execuție rafinată, întâlnind bara, în minutul 15.

 

Același Budescu, cel mai bun jucător de pe teren, a adus egalarea în minutul 32, cu un șut spectaculos de la peste 20 de metri. Căpitanul Astrei a reușit dubla în minutul 36, după o acțiune a lui De Amorim pe flancul stâng.

 

Gazdele au avut o ocazie mare prin Boldrin în minutul 50. Ambele echipe au avut apoi acțiuni relativ periculoase, Astra lăsându-le de multe ori inițiativa oaspeților, care în condițiile menajării celor mai mulți titulari, au arătat lipsă de experiență. În minutul 77, un șut cu efect al lui Boldrin l-a pus la grea încercare pe portarul oaspeților, pentru ca apoi Budescu să fie destul de aproape să înscrie din corner. În minutul 82, Alibec a șutat bine, dar portarul a fost din nou atent.

 

În primul minut de prelungiri, De Amorim și Alibec au ratat o dublă ocazie uriașă, șutul ultimului lovind bara. Peste două minute, a fost rândul lui Enache să fie la un pas de gol.

 

Argentinianul Lanzini a fost cel mai bun jucător al oaspeților.

Antrenorul lui West Ham, croatul Slaven Bilic, a fost suspendat pentru acest meci, după eliminarea din tur, pe banca londonezilor aflându-se la Giurgiu secundul Julian Dicks.

 

Formația engleză a menajat cei mai mulți titulari în vederea meciului cu Arsenal, de duminică, din prima etapă a Premier League. West Ham nu a contat nici pe Enner Valencia, accidentat în partida tur. Singurii titulari obișnuiți care au făcut deplasarea în România sunt căpitanul Kevin Nolan și Carl Jenkinson.

 

Astra Giurgiu — West Ham United 2-1 (2-1)

 

Au marcat: Constantin Budescu (32, 36), respectiv Manuel Lanzini (3)
Giurgiu, stadion "Marin Anastasovici"
Europa League — turul 3 preliminar, manșa secundă

 

Au evoluat echipele:
Astra: 1. Silviu Lung Jr — 84. Pedro Queiros, 2. Geraldo Alves (15. Cristian Oros, min. 19), 25. Valerică Găman, 13. Junior Morais — 8. Takayuki Seto, 23. Fernando Boldrin — 9. Gabriel Enache, 80. Filipe Teixeira (7. Denis Alibec, 67), 91. William De Amorim — 10. Constantin Budescu /căpitan/ (Florin Lovin, 83). Antrenor: Marius Șumudică.
Rezerve neutilizate: 12. George Gavrilaș — 30. Alexandru Dandea, 11. Daniel Florea, 20. Florin Lovin, 77. Alexandru Stan.

 

West Ham: 1. Darren Randolph — 59. Kyle Knoyle, 12. Carl Jenkinson, 25. Doneil Henry, 37. Lewis Page (66. Alex Pike, 90+2) — 4. Kevin Nolan /căpitan/, 23. Diego Poyet, 39. Josh Cullen, 20. Modibo Maiga — 28. Manuel Lanzini, 36. Elliot Lee (51. Jordan Brown, 80). Antrenor: Slaven Bilic.
Rezerve neutilizate: 34. Raphael Spiegel — 54. Leo Chambers, 65. Josh Pask, 62. Amos Nasha, 61. Nathan Mavila.

 

Arbitru: Paolo Valeri; arbitri asistenți: Alessandro Giallatini, Giulio Dobosz; arbitru de rezervă: Carmine Russo (toți din Italia)
Delegat UEFA: Maksimas Bechterevas (Lituania); observator UEFA pentru arbitri: Adrian D. Casha (Malta)

Cartonașe galbene: Junior Morais (37), Cullen (45), Henry (49), Alibec (83), Lovin (89)

 

Tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League va avea loc vineri, la sediul UEFA de la Nyon.
 

Sursa: agerpres

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest wLLy

Mult respect pentru Asta si pentru Sumudica! O echipa si un antrenor care au aratat ca au valoare si chiar merita sa joace in Europa League!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astra da echipa de Europa , nu Fcsb care nu are o treaba si sa zica ms pt Europa ca " daca bateau la Partizan " era grav ce era in grupa acolo :))

 

si Sumi a declarat : " Suntem o tara de FCSB-isti =)))))) " tipic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au fost foarte activi pe transferuri anul asta si se vad si rezultatele.Tot respectul ptr munca depusa de jucatori, Sumi a pregatit meciul foarte bine si a castigat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...