Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Golul lui Messi contra lui Bayern, cel mai frumos al sezonului 2014-2015 în UCL

Recommended Posts

bS7NzYw.jpg

Ultimul gol marcat de Lionel Messi în sezonul trecut al Ligii Campionilor, cel din turul cu Bayern, din semifinale, a fost desemnat cel mai frumos din întreaga stagiune 2014-2015.

 

A fost ultimul gol dintre cele 10 marcate de Messi în ediția 2014-2015 a Ligii Campionilor. Argentinianul a fost cel mai bun marcator al sezonului în UCL, la egalitate cu Neymar și Cristiano Ronaldo.

 

La cea mai frumoasă reușită a ediției, Messi a finalizat cu un lob, după ce l-a fentat pe Boateng, care a căzut pe gazon.

 

"Şi eu am râs de mine. E normal atunci când cazi sau aluneci, iar un adversar marchează. Astfel de lucruri se întâmplă", a comentat Jerome Boateng, după golul cvadruplului câștigător al Balonului de Aur.

 

Pe locul 2, cu 24,9% din voturi, s-a clasat golul lui Cristiano Ronaldo cu Liverpool, după o pasă genială de la James Rodriguez. Pe locul trei s-a clasat un gol din vole marcat de Ramsey.

 

Golul -> http://www.uefa.com/goal-of-the-season/result/index.html

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, e un gol extrem de frumos, conduce mingea cu stangu, dribleaza tot din stangul si scarita pe langa portar cu dreptul. 

Cea mai tare reactie ramane a lui Boateng saracul. :)) A zis ceva de genul "Nu consider ca am vreo vina la golul lui Messi. Niciun fundas din lume nu ar trebui lasat 1 contra 1 cu el.". 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu il suport sa ii admir talentul si clasa, nu sunt hater doar ca nu pot sa il suport... insa de a spune cuvinte rele despre el e cale lunga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum a zis si Radu .. conduce mingea cu stangul, dribleaza si da scaritza cu dreptul :) asta inseamna jucator complet "mafiot"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...