Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Daniel Radcliffe s-a ras în cap. Află în ce film va apărea cu noua înfăţişare

Recommended Posts

Actorul trece de la plete şi costum (din viitorul Victor Frankenstein, ce va apărea la noi pe 4 decembrie) la un look total diferit


 


501386l-640x400-b-33f53532.jpg


 


Daniel Radcliffe (Harry Potter) a adoptat un look dramatic pentru viitorul său proiect,Imperium. Potrivit Variety.com, acesta va juca rolul unui agent FBI care infiltrează într-un grup neo-nazist ce plănuieşte să construiască o „bombă murdară” (se bazează nu pe o explozie nucleară în lanţ, ci pe împrăştierea de material radioactiv în zonele populate).


Fotografia în care apare tuns aproape la zero a fost urcată chiar de către actor, pe contul său de Google+ şi este însoţită şi de o datare a producţiei.


 

„Iată prima mea apariţie drept agentul FBI Nate Foster din Imperium. Am început filmările în această săptămână. Sunt  foarte entuziasmat şi vă voi povesti mai multe în curând”, a spus starul, pe care îl vom putea vedea din 4 decembrie în drama horror Victor Frankenstein.


 


Imperium, un thriller în regia lui Daniel Ragussis, are la bază experienţele fostului agent FBI Michael German, care a participat şi la imaginarea scenariului.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...