Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

TNT va fi lansat în luna octombrie în România

Recommended Posts

Din 11 octombrie, TNT va prezenta drama de succes „Ultima Navă”. Producătorul Michael Bay îi aduce în rolurile principale pe Eric Dane, Rhona Mitra și Adam Baldwin


 


586001l-640x400-b-50363ee9.jpg


 


TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, va fi disponibil în România începând cu 6 octombrie, ca urmare a repoziţionării TCM. Noul post de televiziune pune la dispoziția telespectatorilor filme de înaltă calitate, dar și producții originale TNT. Din octombrie, postul de televiziune aduce pe micile ecrane seriale ca „Ultima Navă” și „Crimă cu premeditare”.


 


Ca o evoluție a brandului TCM, noul post de televiziune TNT va îmbogăţi experienţa telespectatorilor, oferind filme de înaltă calitate ce vor aduce o doză și mai mare de entuziasm și divertisment. Postul de televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT.


 


Încă din prima săptămână, telespectatorii se vor putea bucura de două premiere: serialul „Crimă cu premeditare” va putea fi urmărit din 6 octombrie, de luni până vineri, de la 15:00, iar în fiecare duminică, de la ora 22:00, telespectatorii  vor putea urmări serialul „Ultima Navă”.


„Crimă cu premeditare”urmărește povestea a doi detectivi, Terry English (Taye Diggs) și Hildy Mulligan (Kathleen Robertson), care trebuie să investigheze o serie de crime bizare comise în San Francisco. 


 


Din 11 octombrie, TNT va prezenta cea mai de succes dramă, „Ultima Navă”. Producătorul Michael Bay îi aduce în rolurile principale pe Eric Dane, Rhona Mitra și Adam Baldwin. Misiunea lor este simplă: să găsească un antidot, să oprească răspândirea virusului și să salveze lumea. Când o pandemie fără precedent ucide 80% din popolația planetei, echipajul unei nave trebuie să găsească soluţia pentru a salva omenirea de la dispariție.


 


Pe lângă aceste seriale, telespectatorii se pot bucura de filme apreciate și îndrăgite precum: „Înapoi în viitor”, „Mad Max”, „Batman”, „Hannibal”, „Închisoarea îngerilor”, „Marele Lebowski”, „8 Mile”, „Parfum de femeie”, „Interviu cu un vampir” etc.


 

Printre premierele care vor avea loc la TNT în acest an se numără serialul „Dincolo de moarte” și „Mob City”, iar în 2016, TNT va lansa încă două seriale: „Asediu din ceruri” și „Agent X”.


 


Lansarea TNT este sprijinită de toți partenerii majori de distribuție din România.


 


Despre TNT


 


TNTeste un canal de televiziune de înaltădefiniţie care difuzeazafilme de calitateşiserii exclusive originale. Televiziuneaestegazdăpentruproducţii ca UltimaNavă, Asediu din cerurișiMoarteîn Alcatraz, avândîn plan de difuzareDincolo de moarte, BrigadamoravurişiAgent X. În plus, TNT oferă o selecție de filmeapreciate de cătreregizori de top de la Warner Bros. side la altestudiouri de la Hollywood, garantând o experiențăvariatășisurprinzătoare de divertismentpe tot parcursulzilei. TNT esteurmăritînprezentîn 101 milioane de case din Statele Unite şiestedisponibilîn 10 ţări din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.


 


Despre Turner International


 


Turner Broadcasting System International operează în prezent branduri printre care CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 160 de posturi de televiziune, 33 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. La nivel local, TBS operează 46 de canale, în 13 limbi, în 38 de ţări din Asia Pacific; 74 de televiziuni, în 23 de limbi, în 124 de ţări din EMEA; şi 49 de televiziuni, în 3 limbi, în 44 de ţări din America Latină. Brandurile de entertainment şi ştiri ale TBS International cuprind CNN International, CNNj, CNN en Español, HLN, Cartoon Network, Cartoonito, Boing, Boomerang, Oh!K, Pogo, Toonami, Tooncast, Tabi Channel, TNT, Turner Classic Movies, TBS veryfunny, WB, HBO, Mondo TV, Glitz*, Silver, Star!, HTV, Infinito, I.Sat, MuchMusic, truTV, Space şi Chilevisión. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...