Jump to content
Sign in to follow this  
PULSE

[News] Call of Duty: Infinite Warfare - modul Zombies în Spaceland a fost dezvăluit

Recommended Posts

Activision şi Infinity Ward au dezvăluit azi Zombies in Spaceland, noul modul co-op survival din Call of Duty: Infinite Warfare, joc ce se va lansa pe 4 noiembrie 2016. Plasat în anii ’80, Zombies in Spaceland transportă jucătorii într-un parc de distracţii unde vor avea de înfruntat valuri de morţi vii, folosindu-se inclusiv de atracţiile principale ale locaţiei.

 


 

Zombies in Spaceland spune povestea unor actori care se prezintă pentru o probă într-un cinematograf misterios. Ei au fost invitaţi de către regizorul Willard Wyler, interpretat de Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham), un maestru al genului horror, dar a cărui carieră a apus de ceva timp. Fară voia lor, actorii sunt transformaţi în personaje şi transportaţi direct în filmul lui Wyler pentru a lupta împotriva valurilor de morţi vii într-un parc de distracţii cu teme spaţiale din anii ’80.

 

Personajele sunt interpretate de actori precum Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers), Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad), Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) şi Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer). De asemenea, jucătorii vor întâlni un DJ enigmatic, interpretat de David Hasselhoff (Knight Rider, Baywatch), care se va dovedi de real ajutor pentru personajele noastre aflate la ananghie.

 

Cei care ale sa plaseze o precomandă pentru orice versiune a jocului Call of Duty: Infinite Warfare vor primi Zombies in Spaceland Pack, un pachet de obiecte digitale pentru acest mod de joc, cât şi harta multiplayer Terminal.

 

Call of Duty: Infinite Warfare va fi disponibil pe 4 noiembrie 2016 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

 

cod-infinite-warfare-zombies-in-spacelan

 

cod-infinite-warfare-zombies-in-spacelan

 

cod-infinite-warfare-zombies-in-spacelan

 

cod-infinite-warfare-zombies-in-spacelan

 

cod-infinite-warfare-zombies-in-spacelan

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...