Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Se bate cu Steaua la titlu, dar o vede pe Dinamo favorită în Eternul Derby: "Nu arată un joc solid"

Recommended Posts

4Vwut5vg.jpg

 

Cu trei zile înaintea meciului dintre Dinamo și Steaua, antrenorul uneia dintre contracanditatele ”roș-albaștrilor” în lupta pentru titlu îi consideră favoriți pe ”câini” în derby.

 

ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, Gigi Mulțescu, antrenorul lui CS U Craiova, a spus că Dinamo are mai multă coerență în joc decât Steaua, care, în ultima perioadă, a excelat doar în repriza secundă a meciului câștigat cu Osmanlispor, în Europa League.

 

”Eu cred că acum e Dinamo favorită și asta nu pentru că am eu un trecut dinamovist. Steaua nu a arătat un joc prea solid în campionat. Ultima impresie bună a fost doar repriza a doua din Europa League, cu Osmanlispor. În stilul românesc, când nu mai ai ce pierde și te aduni, joci la sacrificiu, dai tot ce poți și, cu două execuții la indigo ale lui Boldrin, s-a câștigat.

 

Sigur, mă bucur și eu pentru punctele aduse la coeficient și poate putem să beneficiem și noi.

 

Cei de la Dinamo sunt puțin peste, deși nici ei nu au arătat o constanță în rezultate. Și aseară au câștigat cu șansă, dar parcă au mai multă coerență”, a declarat Gigi Mulțescu la Digi Sport Matinal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...