Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Bourceanu se va despărți de Steaua! ”E liber să plece unde vrea el”

Recommended Posts

pR8tZL9g.jpg

 

Zilele lui Alexandru Bourceanu la Steaua par a fi numărate. Mijlocașul își termină contractul cu roș-albaștrii în această iarnă și din câte se pare, conducerea clubului nu-i va mai prelungi înţelegerea, după cum a lăsat să se înțeleagă antrenorul Stelei.

 

Întrebat despre faptul că Bourceanu ar fi dorit de bulgarii de la CSKA Sofia, Laurențiu Reghecampf a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că mijlocașul echipei pe care o antrenează ”este liber să plece unde vrea”.

 

Bourceanu a venit la Steaua în vara lui 2011 de la Poli Timișoara și a reușit să câștige două titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Super Cupă a României. În 2014 jucătorul de 31 de ani a fost vândut la Trabzonspor pentru 1,3 milioane de euro, dar nu s-a acomodat și a revenit la Steaua.

 

Nici fostul jucător al celor de la CFR, Antonio Jakolis, nu pare a avea viață lungă la Steaua. Mijlocașul nu este văzut de către tehnicianul de 41 de ani drept un titular al echipei sale.

 

”Dacă aș putea să joc cu 15-20 de jucători, probabil l-ați vedea și pe Jakolis mai mult”, a afirmat antrenorul roș-albaștrilor.

 

Steaua va întâlni FC Botoșani în etapa a 17-a a ligii întâi. Roș-albaștrii vin după înfrângerea de la Chiajna și sunt hotărâți să obțină un succes împotriva moldovenilor, pentru a se distanța în fruntea clasamentului. Jucătorii lui Laurențiu Reghecampf au totuși un moral bun după succesul cu 2-1 obținut în Europa League, contra celor de la Osmanlispor.

 

”Am emoții cu Botoșani, această echipă este o surpriză”, a mai spus Reghe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...