Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Benzema, fluierat pe ”Bernabeu” la meciul cu Gijon, la doar 4 zile după ce a marcat un gol decisiv la Lisabona

Recommended Posts

UFU3Tv7g.jpg

 

Deși Real Madrid continuă să câștige meci după meci, fanii sunt mereu nemulțumiți. Mai mult, aceștia au uitat că, în urmă cu patru zile, Karim Benzema a adus victoria echipei lui Zidane, la Lisabona, în meciul cu Sporting Clube de Portugal, din Champions League și l-au huiduit la partida din La Liga, cu Sporting-ul din Gijon.

 

În întâlnirea cu asturienii, atacantul fracez a avut două șanse importante de a marca, asta după ce, imediat după pauză, a primit o gheată în cap de la Fernando Amorebieta, atunci când a încercat să ajungă la o minge.

Real Madrid, care, cu Zidane pe bancă, a ajuns la 31 de meciuri consecutive fără înfrângere, a fost la un pas să rateze victoria în fața lui Sporting Gijon, deși a condus cu 2-0 - în minutul 78, Duje Cop a avut șansa egalării, însă a executat peste poartă un penalty provocat de Nacho.

 

Marca.com notează că fanii și-ar dori să vadă mai multe victorii de tipul celei obținute în fața Osasunei (5-2), decât succese la limită, precum cele cu Celta Vigo, Sporting CP, Athletic Bilbao sau Gijon.

Deși Real Madrid conduce în La Liga, probabil suporterii n-au uitat nici de remizele de pe ”Bernabeu” cu Villarreal și Eibar.

 

Nici Zidane n-a fost însă prea încântat de evoluția jucătorilor săi de sâmbătă, spunând, la final, că este mulțumit doar de cele trei puncte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...