Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Maradona, după moartea lui Fidel Castro: ”Alături de Dumnezeu, el a fost motivul pentru care sunt în viață”

Recommended Posts

3Haqx0Dg.jpg

 

Alfat în Croația, acolo unde îi susține pe argentinieni în finala Cupei Davis de la Zagreb, Diego Armando Maradona a primit vestea că unul dintre cei mai mari prieteni ai săi, după cum susținea chiar el, Fidel Castro, a murit. Întrebat de presă despre decesul fostului lider al Cubei, ”El Pibe d'Oro” a lăudat din nou deciziile lui Fidel și a spus despre el că i-a fost ca un al doilea tată.

 

”A murit un prieten, cineva care m-a susținut enorm în Cuba. A fost un mare sfătuitor. Sunt incredibil de trist, Fidel a fost ca un al doilea tată pentru mine.

 

Alții au făcut lucruri mari pentru țară, dar unicul conducător a fost Fidel. A luptat pentru ideile lui. Astăzi, vedem că orice politician se vinde pentru o pereche de pantofi, e trist să ne amintim de cât de sensibil era Fidel.

 

A fost respectat de către americani, dar era și pregătit să-i înfrunte”, a zis Maradona, despre Fidel Castro, precizând despre ”El Lider Maximo” că ”alături de Dumnezeu, el a fost motivul pentru care mă aflu în viață”.

 

După încheierea finalei Cupei Davis, Maradona a spus că va zbura în Cuba pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Fidel Castro, decedat la 90 de ani:

 

”Voi merge în Cuba pentru a-mi lua adio de la prietenul meu. El mi-a deschis ușile în Cuba, atunci când Argentina mi le-a închis”, a mai zis Diego Maradona.

 

De asemenea, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, ”D10s” a spus că ”lumea l-a pierdut pe cel mai înțelept dintre toți”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...