Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Jucătorii nu mai ascultă de Reghe: ”Este inadmisibil! La iarnă vom lua măsuri”

Recommended Posts

6NmEgGjg.jpg

 

Laurențiu Reghecampf a fost extrem de supărat pe atitudinea pe care au avut-o jucătorii săi la marele meci de pe ”Arena Națională”.

 

La conferința de presă, Reghe a spus că la iarnă va lua măsuri dure, mai ales că sunt jucători care nu ascultă indicațiile tactice.

 

”Patronul are dreptate să fie supărat. Nu se poate să primești două goluri cu o asemenea ușurință. Trebuie să fim responsabili. La nivelul la care noi vrem să ajungem, spre care tindem, este prea ușor să tratezi așa astfel  de faze.

 

Este inadmisibil la nivelul jucătorilor pe care-i avem în lot, la valoarea echipei, la banii investiți. Nu cred că este o echipă cu salariile noastre, care sunt plătite la zi, o echipă care are parte de condițiile noastre, se fac eforturi foarte mari și aceste eforturi se fac pentru performanță.

 

Jucătorii nu sunt concentrați și atenți în anumite momente. Am primit foarte multe goluri din faze fixe, facem analize, dar am impresia că mulți nu ascultă ce le transmitem. În iarnă vom schimba foarte multe pentru că nu se mai poate așa”, a mai spus tehnicianul, în vârstă de 41 de ani.

 

Gigi Becali a spus că în proxima perioadă de mercato vor fi mai mulți jucători care vor pleca de la Steaua, dar și că intenționează să mai facă 5-6 achiziții. Deocamdată, cert este că Denis Alibec este deja jucătorul Stelei, dar pe lista finanțatorului se mai află nume importante precum Gnohere, Teixeira, Budesci, Junior Morais, Răzvan Marin și Bogdan Țîru.

 

Înaintea marelui meci, au apărut mai multe zvonuri legate de o degradare a relației de colaborare dintre jucătorii din lot și Laurențiu Reghecampf,pe care, însă, antrenorul le-a dezmințit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

E normal sa fie contestat... Steaua nu mai are rezultatele dorite de mult timp si tind sa le dau dreptate tuturor, Reghe si mai ales MM Stoica sunt problemele aici. Unul aduce jucatorii, iar celalat nu stie sa ii coordoneze si sa-i stimuleze pentru meciuri, asta e marea problema. Am citit pe acolo ca jucatorii nu respecta tactica de joc a antrenorului. Pai sa-mi fie cu iertare, dar aici ar putea exista doua ipoteze. Prima, respecta intru totul ce li se dicteaza dar pur si simplu tactica nu functioneaza. Si a doua, isi asuma riscurile si folosesc tactica proprie... unii jucatori cu personalitate mai fac si lucruri de genul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...