Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

N’Doye știe de ce Gigi Becali nu a fost prezent la derby! Ce l-a impresionat cel mai mult pe senegalez

Recommended Posts

li8mbyJg.jpg

 

Printre spectatorii prezenți în tribune la ”Arena Națională” a fost și Ousmane N’Doye, fostul jucător al roș-albilor, în prezent legitimat la Cetate Deva, în Liga 3.

 

Mijlocașul a dezvăluit la final ce i-a plăcut cel mai mult la derby, după care a glumit pe seama prietenului său Gigi Becali, absent de la marele meci.

 

”Nu sunt fericit, sunt foarte fericit! În prima repriză nu prea au fost ocazii, nici echipele nu au lucrat pentru asta, au fost doar cele două penalty-uri.

Cel mai mult din acest meci mi-a plăcut... coregrafia!”, a spus senegalezul.

 

N’Doye și-ar fi dorit ca la final să stea de vorbă și cu finanțatorul Stelei, dar a aflat că acesta a preferat să stea acasă.

 

”Cum, nu a venit? Gigi nu a venit la meci pentru că știa că pierde”, a replicat, râzând, fotbalistul.

 

Înainte de marele derby, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, ediția de marți, 29 noiembrie, N’Doye a ghicit câte goluri va marca echipa sa de suflet în poarta rivalilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi place de N'Doye, niciodata nu pierde sansa sa-l "atace" pe Becali... prieteneste evident. :)) Mai ciudat e ca "prietenia" asta dintre ei, sau simpatia mai bine spus s-a nascut din genul asta de glume si tot la televizor. Si il apreciez ca toata viata lui a jucat fotbal din pasiune... niciodata pentru bani, nici la Dinamo si acum in liga a 3-a din Romania... unde e clar ca nu exista conditiile cu care a fost el obisnuit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...