Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Urmează curăţenia de iarnă la Steaua. Care sunt cei 5 jucători de pe lista neagră a lui Becali

Recommended Posts

yXfCivxg.jpg

 

Patronul oaspeţilor, Gigi Becali, nu a mai suportat încă o nouă evoluţie slabă a echipei sale şi a trecut la atacul asupra jucătorilor, declarând că în această iarnă cinci dintre fotbaliştii grupării "roş-albastre" vor fi daţi afară din lotul condus de Laurenţiu Reghecampf.

 

Mai jos, vă prezentăm care sunt cei cinci fotbalişti care au şanse serioase de a părăsi Steaua în următoarea perioadă de transferuri, dar şi motivele pentru care aceştia vor fi îndepărtaţi de Becali, după un sezon în care vicecampioana se chinuie în campionat, chiar dacă se află încă pe primul loc.

 

1. Bojan Golubovic - atacantul de 33 de ani a ajuns în această vară liber de contract de la CSM Poli Iaşi, dar nu a convins pe nimeni, nici măcar pe cel care a insistat pentru transferul său, Mihai Stoica. Acesta a declarat că bosniacul nu se ridică la pretenţiile bucureştenilor.

Golubovic a disputat 16 meciuri în tricoul Stelei, dar nu a reuşit să înscrie decât un gol, asta în condiţiile în care fusese adus pentru a fi transformat în golgheterul echipei. Astfel, ţinând cont că Denis Alibec se va afla în lotul lui Reghe începând cu anul viitor, şansele ca masivul vârf să rămână sunt foarte mici.

2. Alexandru Bourceanu (31 de ani) - mijlocaşul îşi termină contractul cu Steaua în această iarnă şi nu sunt prea multe semne care să arate disponibilitatea lui Becali de a-i oferi o nouă înţelegere. Declaraţiile din ultima perioadă au lăsat să se înţeleagă că o despărţire este iminentă.

 

"Când va veni Alibec, poate nu voi mai fi eu aici", a comentat Bourceanu, înainte de derby, fiind completat de Reghe: "Este liber să plece unde vrea”.

Bourceanu a venit la Steaua în vara lui 2011 de la Poli Timișoara și a reușit să câștige două titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Super Cupă a României. În 2014 jucătorul de 31 de ani a fost vândut la Trabzonspor pentru 1,3 milioane de euro, dar nu s-a acomodat și a revenit la Steaua.

 

3. Dan Popescu (28 de ani) - a fost adus de la ACS Poli Timişoara în această vară, alături de Ovidiu Popescu, dar spre deosebire de ultimul, nu intră în vederile lui Reghecampf: a adunat doar 271 de minute în cele 5 meciuri disputate în toate competiţiile, fără să aibă o reuşită notabilă.

Fundaşului stânga nu i-ar fi simţită lipsa, ţinând cont că Marko Momcilovic este titularul de drept. Mai mult, la nevoie, Alin Toşca poate fi folosit oricând pe postul pe care a dat randament în sezonul precedent.

4. Adnan Aganovic - Steaua a insistat mult să-l transfere pe jucătorul de 29 de ani în această vară, după ce acesta dăduse un randament excelent la Viitorul lui Gheorghe Hagi. A fost, probabil, cel mai eficient implant făcut de "Rege" la Viitorul şi Becali spera că la fel va juca şi la roş-albaştri.

Nu a fost chiar aşa, deşi a evoluat decent pe fiecare dintre posturile pe care l-a distribuit Reghecampf: fundaş dreapta, fundaş stânga, mijlocaş lateral, mijlocaş central... În plus a fost şi accidentat, fractură de mandibula, şi a stat cam o lună pe bară.

 

Mai mult, în meciul cu Viitorul, Aganovic a fost foarte afectat de faptul că a fost schimbat în minutul 75, privirile lui îndreptându-se spre loja lui Gigi Becali, lăsând să se înţeleagă că acesta a fost "responsabil" de schimbare.

 

"La Steaua jucătorii trebuie să înțeleagă că, indiferent de vârsta pe care o au sau de numele pe care-l au, se poate întâmpla ca într-o zi să intre și să joace prost. Mă interesează ca interesul nostru să fie comun: ca echipa să câștige. S-a întâmplat cu Aganovic, probabil se va mai întâmpla și cu altcineva. Trebuie să fii bărbat și să recunoști că nu ai jucat cum trebuie”, - Reghecampf, după meciul cu Viitorul.

 

5. Vlad Achim (27 de ani) - este un alt jucător adus la Steaua la insistenţele lui MM Stoica, bucureştenii preferându-l pe acesta în locul lui Lucian Sânmărtean. Achim a marcat un singur gol în 17 meciuri, trecându-şi în cont şi un assist.

 

”Dacă vine Achim, care a jucat constant campionatul acesta, ne poate ajuta mai mult decât un mijlocaș de nicăieri, chiar dacă a fost mare jucător”, a spus MM Stoica în mai 2016, referindu-se la Sânmărtean.

 

Un alt jucător care ar putea părăsi vicecampioana este Adi Popa: "motoreta" îşi încheie contractul în vara lui 2017 şi nu mai vrea să îşi prelungească înţelegerea. Becali l-a anunţat că în cazul în care va avea o ofertă de 7-800.000 de euro, îi va da drumul în această iarnă. În caz contrar, mijlocaşul stânga va pleca liber de contract la vară.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru binele echipei eu spun ca ar trebui facuta o curatenie mai "adanca"... printre cei enumerati mai sus sunt si altii care nu au ce cauta la Steaua, si mai ales in competitiile externe. Momcilovici mi se pare unul dintre cei mai slabi fundasi stanga din liga I, de Adi Popa nu inteleg de ce trag asa mult cei din conducere... si-a luat multe aere de cand a fost laudat de antrenorul lui Zurich si e vizibil ca nu mai joaca nimic. Dar mai ales, in niciun caz nu merita banderola. Muniru, care probabil in scurt timp o sa fie contactat de NASA pentru a le decola rachetele, din 10 suturi, probabil 7 le da peste stadion.  Ar mai fi cativa de care sa comentez.. Jakolis e un jucator care imi place si din cate am citit si el o sa plece. Achim, la fel. Pacat, in scurt timp n-o sa mai existe niciun jucator de valoare in liga I.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...