Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Popescu a ajuns pe Camp Nou. Cum a fost primit de legendarul Carles Puyol. Mesajul spaniolului

Recommended Posts

FPwg6ltg.jpg

 

Gică Popescu a ajuns deja la Barcelona, pentru El Clasico, meciul cu Real Madrid, care se va desfăşura sâmbătă, de la 17:15, în direct la Digi Sport 1. Baciul a avut parte de o primire surpriză când a ajuns pe Camp Nou.

 

Fostul căpitan al catalanilor a fost întâmpinat de unul dintre cei mai mari jucători din istoria grupării blaugrana, Carles Puyol, cel care a profitat de moment pentru a posta o poză cu cei doi pe contul personal de Instagram.

 

"Sunt întotdeauna emoţionat să mă întorc în acest loc, care a fost casa mea pentru 15 ani. Alături de Popescu, pe Camp Nou, cel mai mare stadion din lume", a fost mesajul ataşat de emblematicul jucător al Barcelonei.

 

Gică Popescu a evoluat pentru Barcelona între 1995 și 1997, evoluând în 68 de partide pentru catalani. 9 goluri a marcat fostul internațional în tricoul blaugrana. În calitate de căpitan al Barcelonei, Popescu a câștigat trei trofee: Cupa Regelui, Supercupa Spaniei și Cupa Cupelor.

 

Fostul căpitan al catalanilor a postat pe contul său de Facebook, cu două zile în urmă, o fotografie de pe stadionul Barcelonei, alături de mesajul: ”Mă pregătesc pentru ”El Clasico”. Am ajuns la Barcelona cu 4 zile înainte de meci”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...