Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Gest superb! Celebrul Riquelme vrea să revină pe teren după 2 ani, pentru a juca la Chapecoense

Recommended Posts

3FrS2z3g.jpg

 

Tragedia petrecută în America de Sud în această săptămână, care a dus la decesul a 71 de oameni, printre care şi majoritatea jucătorilor echipei braziliene Chapecoense. Drama nu i-a lăsat indiferenţi pe majoritatea fotbaliştilor din lume, dar unul dintre ei e aproape de a face un gest incredibil.

 

Conform elgrafico.com, Juan Roman Riquelme, unul dintre cei mai mari jucători din istoria Argentinei, e aproape să revină asupra deciziei de a se retrage din fotbal, pentru a pune umărul la revenirea echipei Chapecoense.

 

Riquelme, ultima oară la Boca Juniors, şi-a agăţat ghetele în cui în ianuarie 2015 şi ar fi dispus să revină pe teren: vrea să joace 6 luni pentru gruparea braziliană, evident fără pretenţii financiare.

 

"Fraţii şi prietenii mei vor să joc din nou. Vom vedea ce se va întâmpla", a admis Riquelme, mijlocaşul ajuns la 38 de ani.

 

13 trofee a câştigat Juan Roman cu echipele de club. Riquelme a fost internaţional argentinian în perioada 1997-2008: a adunat 51 de selecţii şi a marcat 17 goluri.

 

Autorităţile columbiene au dat publicităţii un bilanţ revizuit al victimelor accidentului aviatic de la Medellin, de la 75 la 71 de morţi, după ce s-a constatat că patru persoane aflate iniţial pe lista pasagerilor nu s-au mai urcat în avion. Astfel, în aeronavă s-au aflat 77 de persoane - 68 de pasageri şi 9 membri ai echipajului - şase find găsite în viaţă şi internate în spitale, informează publicaţia columbiană El Pais.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...