Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Luis Enrique îi liniștește pe fani după ce Barcelona a remizat cu o echipă din Liga a treia: ”Nu va influența jocul cu Real”

Recommended Posts

8rO7L9Jg.jpg

 

Catalanii nu au obținut decât un rezultat de egalitate cu Hercules, scor 1-1, în meciul din Cupa Spaniei, iar managerul catalanilor spune că soarta calificării în optimi va fi decisă în retur, dar și că rezultatul nu va influența derby-ul de sâmbătă.

 

Luis Enrique a menajat titularii, în aşteptarea derby-ului cu Real, de sâmbătă și a ales să folosească echipa a doua la Alicante.

 

"În prima jumătate a meciului nu am stat bine, nu ne-am poziționat așa cum ar fi trebuit, dar în a doua, am jucat mult mai bine. Am primit mingea în zonele mai greu de apărat pentru adversar și am avut ocazia de-a marca", a spus managerul catalanilor, referitor la meci. Tot el i-a liniștit pe fani și îi asigură pe aceștia că rezultatul din Cupa Spaniei nu va influența El Clasico de sâmbătă, dar și că soarta calificării în optimi va fi decisă în returul de pe Camp Nou.

 

"Meciul cu Hercules nu va avea nicio influență asupra meciului de sâmbătă. Acum ne vom concentra pe unul dintre cele mai bune jocuri, după cum puteți vedea în campionat. Vom intra foarte motivați împotriva celui mai mare rival al nostru", a punctat Luis Enrique.

 

La doar 18 ani, Carles Alena a marcat primul său gol pentru echipa mare a Barcelonei . După 1-1 în tur, formatia blau-grana porneşte favorită în manşa secundă, care va avea loc peste trei săptămâni.

 

În confruntarea cu Hercules, la Barcelona au debutat în prima parte a jocului Carles Alena, Alex Carbonell și Borja Lopez, pentru ca pe parcurs să mai intre Nili și Marc Cardona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursaa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...