Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Probleme la Steaua: "Probabil Golubovic se va opera din nou la faţă! El şi Sulley vor lipsi o perioadă mai lungă"

Recommended Posts

W0hgnsqg.jpg

 

Steaua a pierdut derby-ul cu Dinamo, scor 1-3, la mijlocul săptămânii, iar Reghecampf se luptă să-şi readucă elevii pe linia de plutire. Pentru roş-albaştri urmează partida de duminică, împotriva celor de la Pandurii (20:30, în direct la Digi Sport 1).

 

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, tehnicianul Stelei a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu gruparea gorjeană. Reghe a vorbit şi despre cei 3 jucători accidentaţi la derby-ul cu Dinamo. Doi dintre ei au lipsit de la antrenamentul de azi, iar unul s-a pregătit separat.

 

"Vor veni să joace fotbal. Ambiţia e foarte mare, dar cred că şi ambiţia jucătorilor noştri va fi pe măsură, pentru că trebuie să începem să ne câştigăm meciurile din campionat. Toate meciurile noastre de acum vor fi importante. Meciuri foarte grele, cu Pandurii, Villarreal, Astra, e un program încărcat, avem şi mult ghinion, avem 3 jucători accidentaţi la meciul cu Dinamo, doi mai grav.

 

Sper ca pe Popa să-l avem joi. Sulley şi Golubovic probabil vor lipsi o perioadă mai lungă, Popa probabil nu va face parte din lot cu Pandurii. Golubovic, probabil se va opera din nou la faţă, aici e vorba şi de ghinion. Trebuie să improvizăm, să schimbăm de la etapă la etapă şi asta se vede. Nu voi menaja niciun om, nu am făcut-o niciodată. Am încercat să introduc jucătorii cei mai in formă la acel moment, toţi jucătorii vor să termine anul cu bine şi să avem cât mai multe victorii.

 

Am avut o posesie bună, am avut multe momente bune, trebuia să primim şi un penalty. Au fost 10 minute în care nu ne explicam ce s-a întâmplat, când am luat două goluri din faze fixe. Aici trebuie să analizăm ce e de făcut. Cred că doar câteva partide nu am fost la un nivel foarte bun. Dar în rest am fost echipa care a jucat de la început până la sfârşit, dar nu am profitat de ocazii şi nu am obţinut rezultatele dorite. Sunt foarte multe probleme de lot, accidentări stupide", a declarat Reghecampf.

 

Golubovic s-a ciocnit cu Nedelcearu în derby-ul cu Dinamo şi are din nou probleme la pometele drept, acelaşi la care s-a operat după accidentarea din meciul cu Manchester City. Sulley s-a accidentat în prima repriză şi a fost schimbat cu Pintilii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...