Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Palic e pregătit să semneze prelungirea cu Dinamo. Care e situaţia lui Gnohere

Recommended Posts

2cQwZBvg.jpg

 

Veste bună pentru fanii lui Dinamo. Unul dintre cei mai constanţi jucători ai "câinilor", Antun Palic, a acceptat condiţiile clubului şi este pregătit să semneze prelungirea contractului, a anunţat Ioan Andone. Tehnicianul a lăudat şi atitudinea lui Harlem Gnohere din ultima perioadă.

 

Palic şi Gnohere, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui Dinamo, îşi vor încheia contractele cu formaţia din Ştefan cel Mare în vară. Dacă atacantul francez încă ezită să semneze o nouă înţelegere, mijlocaşul croat a ajuns deja la un acord de principiu cu cei din conducerea clubului.

 

"Palic a avut o discuţie cu cei din conducere acum 2-3 săptămâni şi am înţeles că a acceptat salariul propus. Şi-a manifestat dorinţa de a rămâne la Dinamo, să continue parcursul ăsta, pentru că vrea şi cupele europene.

Ne lipseşte mult, pentru că are calitate tehnică deosebită şi dacă el joacă bine, joacă şi echipa. E un băiat extrem de inteligent. Sper că vrea să rămână cu noi, pentru că noi vrem", a declarat Andone, la conferinţa de presă

care a prefaţat meciul cu Gaz Metan Mediaş, care va avea loc luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 

În ceea ce-l priveşte pe Gnohere, o nouă înţelegere este încă departe, dar fotbalistul de 28 de ani şi-a schimbat în bine atitudinea, iar "Fălcosul" speră să se poată baza pe el măcar până în vară.

 

"Avem nevoie de Gnohere, dar depinde doar de el dacă vrea să rămână. Nu depinde de noi. Dacă el îşi vede de treabă şi se pregăteşte ca până acum, îl putem folosi până în vară, iar apoi pleacă şi asta e.

 

Până la urmă, eu mă aştept să-şi facă treaba bine, să înscrie goluri, pentru că avem nevoie de el. Totul e să vrea să rămână şi să joace bine. Acum, jos pălăria cum se antrenează. De două săptămâni e schimbat mult în bine, foarte bine", a explicat antrenorul lui Dinamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...