Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Mourinho, ce lovitură pentru Barcelona! Transferul anunţat chiar în ziua în care se joacă El Clasico

Recommended Posts

PqtaXMGg.jpg

 

Jose Mourinho vrea neapărat să o întărească pe Manchester United, în condițiile în care echipa sa a avut până acum un joc oscilant, iar în Premier League este abia pe locul 6, departe de lupta pentru titlu.

 

Managerul portughez vrea neapărat să-l aducă pe Old Trafford pe Ivan Rakitic, mijlocașul Barcelonei, conform jurnaliștilor de la Don Balon.

 

Mourinho consideră că Rakitic poate fi perechea perfectă pentru Pogba la mijlocul terenului, în condițiile în care Herrera, Fellaini sau Carrick nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. "Mourinho vrea să-i acorde mai multă libertate în joc lui Pogba. Rakitic e perechea perfectă în opinia portughezului", subliniază Don Balon.

 

În plus, transferul lui Rakitic nu ar fi unul foarte scump pentru bugetul imens al englezilor. Croatul, care are și avantajul că este un jucător versatil, ar costa până în 35 de milioane de lire sterline.

 

Cu peste 125 de apariții în tricoul Barcelonei în ultimii 3 ani, Rakitic este titular de drept, dar internaționalul croat ar fi tentat de o mutare importantă în carieră, neavând o relaţie foarte bună cu Luis Enrique. El a bifat 11 meciuri în Primera Division, în acest sezon, fiind titular în 9 dintre partide.

 

Barcelona a demarat deja negocierile pentru prelungirea contractului lui Rakitic, scadent în 2019, însă şansele ca fotbalistul să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere cu Barcelona sunt mici. Conform presei din Spania, Rakitic ar urma să plece la Manchester United cel mai târziu în vară.

 

2019 este anul în care expiră contractul lui Rakitic cu Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...