Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Pogba: ”Știam mereu că mă voi întoarce. La Juve am fost ca în vacanță”. Cu cine aștepta francezul să se revadă la United

Recommended Posts

Bhlkj7Eg.jpg

 

Cel mai scump jucător din lume, Paul Pogba, a spus din nou că era convins că va reveni la Manchester United, club de la care a plecat gratis în 2012, la Juventus. Francezul a afirmat că perioada de patru ani petrecută la Torino a fost ca o vacanță pentru el înainte de a se întoarce ”acasă”.

 

”United a fost mereu în inima mea. Este casa mea. Când am plecat, am știu că mă voi întoarce. Este normal pentru mine. E cași cum aș fi fost în vacanță și m-am întors. Pe bune, nimic nu s-a schimbat, sunt aceeași persoană”, a declarat Paul Pogba pentru Sky Sports.

 

Francezul a dezvăluit și care este jucătorul pe care abia aștepta să-l revadă atunci când s-a întors pe Old Trafford. Este vorba despre Jesse Lingard, alături de care a evoluat și la echipele de juniori ale lui United.

 

”Când l-am văzut pe Jesse, am fost foarte fericit. Am crescut împreună. Sunt foarte fericit și mândru să-l văd în prima echipă”, a dezvăluit Pogba.

 

Francezul a revenit la Manchester United în această vară pentru o sumă record de 105 milioane de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...