Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Guardiola îi ține pumnii fostei echipe: ”Sper că va arăta cât de bună e!”

Recommended Posts

2s8kTU1g.jpg

 

Deși acum e la Manchester City, Pep Guardiola nu a uitat de echipa la care a evoluat și a antrenat în cea mai mare parte a carierei. Înainte de El Clasico, managerul din Premier League a spus că speră ca jucătorii lui Luis Enrique să își arate valoarea în fața lui Real Madrid și să demonstreze că sunt mai buni decât rivalii.

 

Guardiola nu crede că fosta sa echipă are parte de un început slab de sezon și e de părere că, pentru formațiile care obișnuiesc să câștige foarte multe trofee, este mai bine să treacă printr-o formă mai puțin bună în această perioadă în care rezultatele nu sunt decisive.

 

”Nu cred că Barcelona are un start prost. Încă luptă pentru titlu, s-au calificat mai departe în Champions League. E abia etapa a 13-a sau a 14-a. Pentru echipele care câștigă atât de mult este mai bine dacă pierd în această perioadă”, a declarat catalanul, care s-a arătat extrem de încrezător înainte de El Clasico:

 

”Barcelona va fi foarte bună și sper că jucătorii să demonstreze asta!”, mai zis Guardiola, conform Marca.com.

 

Ca antrenor la Barcelona, catalanul a pierdut un singur meci în fața lui Real Madrid, în campionat, chiar pe ultimul dintre cele opt. Guardiola a mai pierdut însă o finală a Cupei Spaniei, în fața ”albilor”, însă, pe de altă parte, i-a eliminat din semifinalele Ligii Campionilor din sezonul 2010-2011.

 

În actualul sezon, Pep a înfruntat-o pe FC Barcelona, chiar în grupele Ligii Campionilor. Catalanii au câștigat categoric pe Camp Nou, 4-0, însă Manchester City s-a revanșat în următorul joc, impunându-se cu 3-1.

 

Guardiola a mai fost adversarul Barcelonei și atunci când o antrena pe Bayern. Și atunci, antrenorul de 45 de ani nu a avut motive de bucurie, bavarezii fiind eliminați clar de iberici în semifinalele Champions League din 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...