Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Cum i-a stricat Barcelona planurile lui Florentino: 3 jucători doriți de Real au ajuns pe Camp Nou

Recommended Posts

7kUK1Tpg.jpg

 

Înainte de al 265-lea El Clasico, El Mundo Deportivo amintește de trei ”victorii” obținute de către Barcelona în fața lui Real Madrid pe piața transferurilor, acolo unde clubul din capitala Spaniei este, de regulă, extrem de agresiv. Potrivit cotidianului catalan, clubul de pe Camp Nou i-a luat fața rivalei, în cazul lui Neymar, Luis Suarez și Andre Gomes, jucători care au fost doriți și de Florentino Perez.

 

Despre transferul lui Neymar în Europa s-a vorbit încă de când brazilianul a jucat primele meciuri pentru Santos. Real Madrid s-a arătat extrem de interesată de achiziția acestuia și chiar și-a trimis echipa medicală în Brazilia pentru a-l evalua înainte de a face o eventuală ofertă pentru el.

 

Până la urmă, în ciuda interesului lui Real, dar și al altor cluburi, Neymar a ajuns la Barcelona în 2013, vârsta de 21 de ani și la aproape doi ani distanță după ce catalanii îi învingeau echipa, Santos, cu 4-0 în finala Cupei Mondiale a Cluburilor.

 

În privința lui Luis Suarez, este binecunoscut faptul că Florentino Perez a încercat să-l aducă pe ”Bernabeu” încă de îanainte de sezonul în care era să-i câștige titlul în Premier League lui Liverpool. Până la urmă, incidentul de la Cupa Mondială din 2014, când a mușcat pentru a treia oară un adversar, de acea dată pe Giorgio Chiellini, i-a determinat pe madrileni să renunțe la uruguayan. Suspendarea dictată de FIFA după acel incident nu i-a oprit însă pe cei de la FC Barcelona să-l transfere, iar alegerea s-a dovedit una bună, având în vedere cifrele sud-americanului de după revenirea pe teren.

 

Ultima dispută din mercato a avut loc în vară, după Euro 2016, când ambele mari cluburi spaniole l-au dorit pe Andre Gomes de la Valencia. Campion european cu Portugalia, mijlocașul de 23 de ani a ales să meargă la Barcelona, acolo unde a reușit, însă, până acum, să-și găsească un loc printre titular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...