Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Meci incredibil pentru Stanciu la Anderlecht! Gol spectaculos și prima eliminare a carierei!

Recommended Posts

Guest wLLy
stanciu1.jpg?itok=ipmFa_s-

 

UPDATE Ora 16:45: După golul prin care a deschis scorul pe terenul lui Kortrijk, Nicolae Stanciu a suferit și o dezamăgire duminică după-amiază: în repriza a doua a fost eliminat pentru prima dată în carieră.

 

 

 

VIDEO Kortrijk - AnderlechtNicușor Stanciu a marcat primul gol al lui Anderlecht, în deplasarea de la Kortrijk, după ce l-a învins pe portarul Thomas Kaminski, cu un șut din afara careului.

 

 

Jucătorul transferat de către Anderlecht pentru 7,8 milioane de euro, fără bonusuri, de la Steaua a punctat în minutul 29 al partidei de pe Guldensporenstadion.

 

A fost doilea gol al lui Stanciu pentru Anderlecht în campionat și al patrulea per total, după”dubla” din meciul câștigat cu 6-1 în fața lui Mainz în Europa League.

 

Reușita românului a venit după ce Kortrijk a ratat o lovitură de pedeapsă, în minutul 18, când Boeckx a parat șutul lui Kage de pe punctul cu var.

În cazul în care se va impune la Kortrijk, în etapa a 17-a a primei ligi belgiene, Anderlecht va urca pe locul al treilea, după liderul Zulte Waregem și după Club Brugge.

 

 

 

 

 

Sursa: Digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...