Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Boldrin, motiv de dispută între Reghe și Șumi! "S-a complicat foarte mult" / "Nu poate juca număr 10"

Recommended Posts

figeV03g.jpg

 

Evoluția lui Fernando Boldrin în partida cu gorjenii l-a nemulțumit pe Laurențiu Reghecampf. De altfel, antrenorul roș-albaștrilor l-a și schimbat la pauză pe jucătorul de 27 de ani.

 

Reghe a dezvăluit după meci ce l-a nemulțumit în jocul brazilianului și spune că așteaptă de la el să ”joace mai simplu”. Nu este pentru prima dată când tehnicianul roș-albaștrilor este nemulțumit de Boldrin, în urmă cu aproximativ o lună mijlocașul fiind băgat în ședință de către Reghe.

 

”Ricki s-a complicat foarte mult, a condus mingea foarte mult, a făcut foarte multe atingeri. Este foarte greu când întâlnești echipe care se pun pe două rânduri și nu joci simplu, mai repede, omului care vine cu fața”, a spus Reghe, la conferința de presă de după meciul cu Pandurii.

 

Dacă antrenorul Stelei îl critică, Marius Șumudică îi ia apărarea fostului său jucător și consideră că mijlocașul brazilian nu dă randamentul scontat pentru că nu este folosit pe poziția care-i convine cel mai mult.

 

”După primele meciuri acolo, toată lumea era entuziasmată, specialiștii de la tv spuneau că ce conducător de joc e Boldrin, că parcă joacă de o viață la Steaua, că ce fotbalist este și acum îl scoatem că nu s-a adaptat.

Boldrin nu poate juca număr 10, cu spatele la poartă. Trebuie să se ferească de contact. Eu știu mai multe, dar nu vreau să vă spun”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

 

În 21 de meciuri a jucat Boldrin pentru Steaua în acest sezon, dintre care 16 în campionat și 5 în cupele europene, reușind să marcheze de 6 ori.

 

300.000 de euro a plătit Steaua pentru a-l achiziționa pe Boldrin de la Astra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...