Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Revine ”magicianul” Stelei? ”Mi-aș dori, dar nu depinde de mine”

Recommended Posts

23aLnuxg.jpg

 

Lucian Sânmărtean se va despărți în iarnă de Pandurii, dar nu știe încă unde va juca. Mijlocașul de 36 de ani nu se gândește să renunțe la fotbal și consideră că mai poate face față încă un sezon.

 

Sânmărtean și-ar dori să revină la Steaua, echipă pentru care a mai evoluat în 2014, când a reușit să și câștige titlul de campion. Cum roș-albaștrii caută un jucător de profilul său, mijlocașul celor de la Pandurii ar putea fi soluția perfectă. Acesta a mai fost aproape de o revenire la Steaua și în vară, dar atunci s-a opus directorul sportiv al echipei, Mihai Stoica.

 

”Viitorul meu este încă nesigur. În funcție de cum termin aici, o să încerc să-mi găsesc echipă. Eu sunt deschis la discuții. O să vorbesc cu cât mai multe echipe și dacă este interes din partea oricărui club eu sunt dispus să discut.

 

Sper să mai joc, cred că încă mai pot rezista, mă pot bucura de fotbal. Mi-aș dori să revin la Steaua, dar nu depinde de mine”, a declarat Lucian Sânmărtean, la finalul partidei dintre Steaua și Pandurii.

Ajuns la 36 de ani, fostul jucător al Stelei nu duce lipsă de oferte. CFR și Viitorul și-au exprimat deja intenția de a-l oferta.

 

Obișnuit ca Steaua să evolueze cu stadioane aproape pline, Sânmărtean a fost dezamăgit de atmosfera dezolantă de la de la meciul dintre Steaua și Pandurii, la care a asistat doar câteva sute de spectatori.

 

”Eram obișnuit cu multă lume pe stadion. Așa era când evoluam și eu aici. E trist pentru fotbaliști, pentru că poate se simt dezamăgiți și frustrați că fanii nu sunt alături de ei”, a mai spus Sânmărtean.

 

Roș-albaștrii s-au impus cu 3-1, iar Sânmărtean consideră meritată victoria formației antrenate de Laurențiu Reghecampf.

 

”Steaua a meritat să câștige, a fost echipa mai bună, noi am fost puțin oboșiți”, a concluzionat mijlocașul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...