Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Poate câștiga cât Ronaldo și Messi la un loc! Ofertă faraonică pentru Tevez de la o grupare din China!

Recommended Posts

J1qT371g.jpg

 

Chinezii de la Shanghai Shenhua se află în aceste zile în negocieri avansate cu omologii de la Boca Juniors pentru transferul lui Carlos Tevez (32 de ani). Argentinianul poate avea un salariu faraonic la noua sa echipă.

 

Dacă va accepta contractul, 40 de milioane de euro pe sezon, atunci Tevez va deveni nu numai cel mai bine plătit fotbalist din lume, dar va primi o sumă echivalentă cu cât câștigă la un loc Ronaldo și Messi.

 

Președintele chinezilor, Wu Xiaohui, este foarte optimist în privința realizării tranzacției. ”Am muncit din greu pentru ca acest transfer să se realize și putem spune că am făcut un progres semificativ în negocieri. Dar, din diferite motive, nu am ajuns încă la un acord.

 

Boca Juniors are ceva probleme, dar noi ne vom strădui să le oferim cât de curând o surpriză plăcută fanilor noștri”, a spus Xiaohui, pentru China Shenhua News.

 

Momentan, la gruparea antrenată de către Gustavo Poyet mai sunt legitimați mijlocașii Fredy Guarin (30 de ani), Giovanni Moreno (30 de ani), ambii columbieni, dar și atacanții Demba Ba (31 de ani), din Senegal și Obafemi Martins (32 de ani), din Nigeria.

 

20,28 milioane de euro este noul salariu al lui Ronaldo la Real Madrid

20 de milioane de euro câștigă în acest moment Messi la Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...