Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Săptămână decisivă pentru Unai Emery! Ce trebuie să facă pentru a continua la PSG

Recommended Posts

OqSO31gg.jpg

 

Campioana Franței și echipa care a dominat net campionatul în ultimii ani, PSG, este departe de pretențiile șeicilor clubului. După al treilea eșec al sezonului, 0-3 pe terenul celor de la Montpellier, soarta lui Unai Emery depinde de următoarele două meciuri ale parizienilor.

 

Oficialii clubului i-au transmis tehnicianului spaniol că trebuie să câștige meciul cu Ludogorets, din Liga Campionilor, de marți, 6 decembrie, pentru a termina Grupa A pe primul loc, dar să câștige și meciul cu liderul surprinzător din Hexagon, Nice, programat duminică, 11 decembrie.

 

Cea mai slabă asistență de când clubul a fost preluat de qatarezi în 2011

 

După 16 etape, PSG se află la patru puncte în spatele liderului, Nice, iar echipa are deja trei eșecuri, asta în timp ce în tot sezonul trecut PSG a contabilizat doar două eșecuri. În plus, achizițiile verii, Jese, Gregorz Krychowiak și Hatem Ben Arfa au dezamăgit până acum. 

 

În plus, Emery nu mai are nici acea aură care l-a făcut să fie un antrenor interesant pentru francezi. La cea mai recentă confruntare de pe ”Parc de Princes”, miercuri, 30 noiembrie, 2-0 cu Angers, stadionul a fost pe jumăte gol, cea mai slabă asistență de când clubul a fost preluat de qatarezi în 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...