Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Xanthi şi Lucescu au ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în Grecia

Recommended Posts

LcZExh3g.jpg

 

Xanthi, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe Asteras Tripolis, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Greciei.

 

Au marcat Vassilakakis '2, Younes '14 şi Lazic '31 pentru Xanthi, respectiv Ioannidis '53 pentru Asteras.

 

Xanthi se află pe locul cinci în clasament, cu 16 puncte. Lider este Olympiakos, cu 25 de puncte. Echipa fostului selecţioner a ajuns astfel la cinci meciuri fără înfrângere în toate competiţiile.

 

Tehnicianul român a devenit în luna octombrie cel mai longeviv tehnician care activează în prima ligă a Greciei, după plecarea lui Nikos Papadopoulos de la Hercules. Imediat după Lucescu jr. în top este John Petrakis, care are contract până în ianuarie 2017 cu PAS Giannina, și Giannis Matzourakis, antrenorul lui FC Panetolikos din octombrie 2015, informează sportsaddict.gr.

 

Recent, Răzvan Lucescu a primit o ofertă din Arabia Saudită, unde Al Hilal i-a pregătit 4,5 milioane de dolari pe doi ani pentru a-l avea pe bancă, dar grecii de la Xanthi nu au dorit însă să-l lase să plece pe român.

 

Lucescu a dus-o anul trecut pe Xanthi în finala Cupei Greciei pentru prima oară în istorie, însă are un obiectiv modest în acest sezon, evitarea retrogradării.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...