Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Barcelona, parcurs slab pe teren propriu în sezonul actual: a câştigat mai puţin de jumătate din meciuri

Recommended Posts

XdIPFIng.png

 

Barcelona a scăpat victoria printre degete în El Clasico (scor 1-1), iar formaţia lui Luis Enrique a rămas la şase puncte distanţă de marea rivală.

 

Una dintre cauzele pentru parcursul sub aşteptări e reprezentată de faptul că pe Camp Nou, altădată "tărâm interzis" pentru vizitatori, catalanii evoluează extrem de slab. În şapte meciuri disputate până acum în campionat, Messi&Co s-au impus în doar 3, remizând de alte 3 ori şi pierzând o dată.

 

Dacă în confruntările cu Real şi Atletico, încheiate cu remize, "extratereştrii" au alibiul unor adversari extrem de puternici, remiza cu Malaga şi înfrângerea cu Alaves nu au o explicaţie plauzibilă, având în vedere diferenţa mare de valoare.

În ultimele două sezoane, Barcelona cedase în toată stagiunea 8 puncte pe teren propriu (un egal şi două înfrângeri), în timp ce în tot sezonul 2013-2014 avusese victorii pe linie, excepţie două egaluri şi o înfrângere.

 

În deplasare, însă, Barcelona stă mult mai bine: are doar un egal şi o înfrângere în 7 partide (cu doar un punct mai puţin obţinut în deplasare faţă de Real).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...