Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Reghe dă vina pe jurnaliști, deși el l-a ”desființat” pe Tudorie: ”Întrebări foarte nepoliticoase!”

Recommended Posts

ThWI2HWg.jpg

 

Steaua a ajuns la Villarreal și cu Alexandru Tudorie (20 de ani) în lot, atacantul pe care l-a desființat la o recentă conferință de presă, când a spus că ”ne va ajuta la cărat bagaje”.

 

Includerea tânărului fotbalist în lot a surprins, motiv pentru care Laurențiu Reghecampf a fost chestionat de jurnaliștii români la conferința de presă oficială dinaintea partidei cu Villarreal. Tehnicianul Stelei n-a mai fost la fel de virulent, ca în urmă cu dpar câteva zile, și a dat vina pe presă pentru propria reacție.

 

”Din nou îmi puneți o întrebare foarte nepoliticoasă. V-am spus și la conferința de presă, și știu că ai fost și tu atunci, v-am răspuns foarte corect, numai că dumneavoastră ați insistat cu acea întrebare despre Tudorie și v-am spus că este la echipa a doua pentru meciul respectiv.

 

Tudorie face parte în continuare din lotul nostru, are toată încrederea mea, toată încrederea staff-ului, nu au fost niciun fel de probleme. Același lucru este valabil pentru toți jucătorii”, a spus Reghecampf.

 

Schimbarea de atitudine a lui Reghe are la bază și reacția lui Becali. Tudorie se bucură în continuare de girul patronului, astfel că antrenorul a fost nevoit să-și reconsidere poziția.

 

”Eu mai am încă încredere în Tudorie, pentru că are fizicul pe care îl are şi are calităţi”, a spus Becali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...