Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Bătaia de la Ovidiu a adus cele mai mari pedepse ale sezonului: 15 etape de suspendare şi amenzi de 27.000 de lei

Recommended Posts

UKkUiCng.jpg

 

Scandalul din finalul partidei de la Ovidiu, dintre Viitorul şi CS U Craiova (2-0) a adus cele mai mari pedepse ale acestui sezon de Liga 1. Site-ul lpf.ro anunţă un total de 15 etape de suspendare şi amenzi în valoare de 27.300 de lei. În schimb, implicat în scenele de final, Gică Hagi a scăpat doar cu un avertisment.

 

"FC Viitorul Constanța - CS U Craiova - Incidente - În baza art. 57 alin 1 și 4 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15, din RD, se sancționează antrenorul Gheorghe Hagi cu avertisment; În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a și 63.2.6 din RD, se sancționează jucătorul Santos do Rosario Ramilton Jorge (CS U Craiova) cu suspendare pentru șase jocuri și penalitate sportivă de 10.000 lei;

 

În baza art. 63.1.b, raportat la 63.2.4.a și 63.2.6 din RD, se sancționează jucătorul Râmniceanu Teodor ( FC Viitorul) cu suspendare pentru trei jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei; În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a și 63.2.6 din RD, se sancționează jucătorul Rădoi Sorin ( FC Viitorul) cu suspendare pentru șase jocuri și penalitate sportivă de 11.300 lei",  e comunicatul dat de LFP. 

 

În momentul în care Hagi și-a adunat jucătorii la centrul terenului, după fluierul final, Vătăjelu, căpitanul Craiovei, a venit lângă grupul constănțenilor. Prima dată a fost îndepărtat de Răzvan Marin, dar a insistat și a fost, în cele din urmă, împins chiar de Hagi. Rambe a reacționat și l-a bruscat serios pe "Rege".

 

Scenele au continuat minute bune și s-au împărțit și pumni pe suprafața de joc. Același Rambe l-a lovit pe portarul Rîmniceanu, în ajutorul căruia a sărit o altă persoană de pe banca Viitorului, care i-a "strecurat" un pumn atacantului din Insulele Capului Verde.

 

Craiovenii au ajuns mai târziu la vestiare. Arbitrul Radu Petrescu a dictat și două eliminări, după altercație: le-a arătat direct cartonașul roșu lui Rambe de la Craiova și lui Rîmniceanu de la Viitorul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...