Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Sub lupa finanțatorului. Mutu anunță că dinamoviștii vor fi evaluați de Negoiță în pauza de iarnă

Recommended Posts

ZhRcwZ3g.jpg

 

Umilinţa de la Mediaş se lasă cu urmări la Dinamo. Finanţatorul Ionuţ Negoiţă le-a transmis tuturor că în pauza de iarnă vor trece printr-o evaluare. Managerul Adrian Mutu a discutat cu Ionuţ Negoiţă după eşecul de la Mediaş, iar mesajul e clar: toţi vor fi analizați în pauza competitionala.

 

Deși nu vrea să recunoască, spunând că nu se pune problema demiterii lui Ioan Andone, Mutu a zis, în direct la Digi Sport, în emisiunea ”Fotbal Club”, că este deranjat de inconstanța echipei.

 

”Eu nu am spus niciodată că vreau să-l dau afară pe Andone. Eu am spus de fiecare dată doar că rezultatele vorbesc pentru un antrenor. Dacă un club vrea să fie competitiv, trebuie să existe o competiție pentru toată lumea.

 

Oricum, mai sunt doar câteva meciuri până în iarnă. Cu siguranță, nu ne convine rezultatul de la Mediaș, dar suntem alături până în iarnă de antrenor. Pe noi nu ne mulțumește inconstanța. De fiecare dată când avem posibilitatea de a face un pas înainte, nu reușim să ne mobilizăm, să ne concentrăm.

 

În iarnă vom analiza împreună cu Andone, cu domnul Negoiță... Domnul Negoiță este foarte supărat pe toată lumea, pentru că că exact ce vă spun am vorbit cu dânsul azi, tocmai de inconstanța asta a rezulutatului și a jocului”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

 

Managerul n-a rezistat nici până la finalul umilinţei cu Gaz Metan, el plecând de la stadion la 0-3.

 

”Am fost foarte supărat și dezamăgit pe atitudinea și jocul echipei. Nu voiam să mai văd asemenea umilință pentru noi, pentru Dinamo. Dinamo nu e obișnuită cu scoruri de genul ăsta. Am plecat, nu mai aveam ce să văd. Nu am ieșit cu mașina din stadion și era 4-0”, a mai zis Mutu.

 

Eşecul 0-4 de la Mediaş a fost cel mai drastic suferit de Dinamo în ultimul an.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...